- Makaleler
- 4
Witcher 3'te Grifin okulu, Kedi okulu, Ayı okulu gibi efsunger teçhizatları bulunuyor. Bunların arasından hangisi en iyisi? 33 levelim.
Anladığım kadarıyla oyunu çevik oynuyorsun. Kedi teçhizatı sana göre. Kedi Okulu çevik olmasıyla tanınır. Dolayısıyla teçhizatları da çeviklik içindir.Güçlü saldırıları ve hızlı saldırıları birlikte kullanıp Igni, Quen ve Aard'ı sıklıkla kullanıyorum, ayriyeten oyunu ölüm marşı yani en zor zorlukta oynuyorum. Hangi teçhizatı tercih etmeliyim?
Anladığım kadarıyla oyunu çevik oynuyorsun. Kedi teçhizatı sana göre. Kedi Okulu çevik olmasıyla tanınır. Dolayısıyla teçhizatları da çeviklik içindir.Güçlü saldırıları ve hızlı saldırıları birlikte kullanıp Igni, Quen ve Aard'ı sıklıkla kullanıyorum, ayriyeten oyunu ölüm marşı yani en zor zorlukta oynuyorum. Hangi teçhizatı tercih etmeliyim?
Aynen öyle, o halde Kedi Okulu teçhizatlarını tercih edeceğim. Sağ ol.Anladığım kadarıyla oyunu çevik oynuyorsun. Kedi teçhizatı sana göre. Kedi Okulu çevik olmasıyla tanınır. Dolayısıyla teçhizatları da çeviklik içindir.
Rica ederim.Aynen öyle, o halde Kedi Okulu teçhizatlarını tercih edeceğim. Sağ ol.
Engerek okulu teçhizatları hangi DLC'de alınıyor hocam?Oynayış tarzına göre değişir. Arkadaşların da dediği gibi hepsinin farklı farklı özellikleri, artıları eksileri var. Fakat benim bildiğim kadarıyla Kedi Okulu'nun teçhizatı en iyisi. En çok da onu severim zaten. Engerek Okulu'nun da iyidir.
Hearts of Stone ek paketine sahip olmak gerekiyor. Görünüş olarak en çok sevdiğim zırhlardan birisidir Engerek teçhizatı.Engerek okulu teçhizatları hangi DLC'de alınıyor hocam?
Ben hep ayı okulu kullanırım. Ağır zırhlar daha çok hoşuma gidiyor.
Anladım hocam. Bir konu açtım. Onaylanınca size etiket gelecektir. Yardımınızı bekliyorum.Hearts of Stone ek paketine sahip olmak gerekiyor. Görünüş olarak en çok sevdiğim zırhlardan birisidir Engerek teçhizatı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.