Witcher 3 Eşitleniyor Hatası

Aerkealy

Decapat
Merhabalar, Witcher 3 oyununu daha dün Steam'dan indirdiğimde hevesle oyuna tıkladım fakat oyuna tıkladıktan sonra kütüphanede önce çalışıyor dedi, sonra eşitleniyor dedi ve herhangi bir tepki vermedi. Bir sürü araştırdım ve sorunumu bir çözüme kavuşturamadım. Oyun dosyalarını doğrulattım hepsi tam dosyaların. Ayrıca oyunun kurulu olduğu kısımdan kendi launcherından açınca da ''Bilgisayarınızda MSVC100U.dll eksik olduğundan oyun açılmıyor'' dedi. O dediği DLL dosyasını indirdim fakat sorun geçmedi. Lütfen yardımcı olur musunuz? (Şu an oyunu tekrar indirmeye başladım.)

Teşekkürler hemen bakacağım şu an oyunun inmesini bekliyorum eğer hata çözülürse gerek kalmayabilir
MSVCP100.dll Missing. burada adam İngilizce anlatmış, İngilizce bilmiyorsan yaz, aksam eve gidince uzun uzun anlatırım.
Kardeşim oyunu silip tekrar yükledim ve bu sefer aynı hatasın MSVCP120.dll Eksik diyor
MSVCP100.dll Missing. burada adam İngilizce anlatmış, İngilizce bilmiyorsan yaz, aksam eve gidince uzun uzun anlatırım.
Orada anlattığı gibi yaptım cmd den sfc /SCANNOW dediğimde bazı hatalı dosyaral vardı onarıldı dedi daha sonrasında masaüstüne gelen ''sfcdetails'' dosyasında tüm dosyalar onarıldı güsterdi fakat aynı şekilde sorun devam etmekte.
MSVCP120.dll bilgisayarınızda bulanamadığı için başlatılamıyor diyor

Son düzenleme:
Oyunu yüklerken veya ilk kez açarken birşeyler kurmak istiyor olması lazım onların yükledi dimi? Kusura bakma dün aksam seni unuttum. Aksam eve gidince tek tek bakarım programlara. Muhtemelen programların teki kurulmadi veya hatalı.
Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center
NVIDIA PhysX System Software
Download DirectX End-User Runtime Web Installer from Official Microsoft Download Center
Bunları yükler misin?
Steam'de Witcher 3 eşitleniyor hatası - Technopat Sosyal Burada steam'den açamayan bir arkadaş vardı onun konusuna bir bak istersen.
Dediklerimi yatın mı?

Son düzenleme:
Merhabalar, Witcher 3 oyununu daha dün Steam'dan indirdiğimde hevesle oyuna tıkladım fakat oyuna tıkladıktan sonra kütüphanede önce çalışıyor dedi, sonra eşitleniyor dedi ve herhangi bir tepki vermedi. Bir sürü araştırdım ve sorunumu bir çözüme kavuşturamadım. Oyun dosyalarını doğrulattım hepsi tam dosyaların. Ayrıca oyunun kurulu olduğu kısımdan kendi launcherından açınca da ''Bilgisayarınızda MSVC100U.dll eksik olduğundan oyun açılmıyor'' dedi. O dediği DLL dosyasını indirdim fakat sorun geçmedi. Lütfen yardımcı olur musunuz? (Şu an oyunu tekrar indirmeye başladım.)
Bu rehbere göre rapor oluşturup rehberdeki sitelerden birine yükleyin ve burada paylaşın.
[Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b - Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı