Çözüldü Witcher 3 Eşya Depolama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lochart

Decapat
Dostlar eşyalarım birikti oyunda herhangi bir depo/ev bulamadım ve internette eşyaların kaybolmadığını okuyunca kendime terkedilmiş bir ev bulup eşyalarımı oraya bıraktım. Az önce eve gittiğimde eşyaların kaybolduğunu gördüm :( Eşyalarımı nerede depolayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunum güncel olmadığı için bulamıyormuşum, evde internetim yok ilk fırsatta oyunu güncellerim. Sorun çözüldü konu kilitlenebilir.
Haritadaki yeşil sandık ikonlarında sana özel envanterin var onları kullanabilirsin

Saklamak istediklerini arkadaşların dediği gibi yeşil sandık ikonlu sana ait depolara koyabilirsin. Çöpleri ise şehirlerdeki silahçı veya giysicilere satıp paraya çevirebilirsin.

Senin yaptığın yere atmak olmuş :) O şekilde kaybolur. Çok fazla şey attıysan önceki kayıtlarına geri dönmeyi deneyebilirsin.

Üzerimdeki notları falan bırakmıştım yeni notları bulamadığım için, bir de takıntılı olduğum bir konu var RP olarak manevi değeri olan eşyaları atmam veya satmam (Mesela oyunun başınki zırh, Yen'in mektubu gibi) o yüzden depolamayı artıran değil de bize ufak bir kulübe, depo vs. sağlayan bir mod işimi görebilir.
Haritadaki yeşil sandık ikonlarında sana özel envanterin var onları kullanabilirsin
Hocam yeşil renk sadece hızlı seyahat tabelaları var sandık bulamadım. 156561672998118629005.jpg

Son düzenleme:
Oyunum güncel olmadığı için bulamıyormuşum, evde internetim yok ilk fırsatta oyunu güncellerim. Sorun çözüldü konu kilitlenebilir.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı