Witcher 3 eşyalar nasıl tamir edilir?

Darth.Vader

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Mustafar
Arkadaşlar, zırhımı ve kılıcımın sağlığını geri getirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?

The Witcher 3 Screenshot 2021.02.14 - 23.29.19.07.png The Witcher 3 Screenshot 2021.02.14 - 23.28.49.67.png

Son düzenleme:
250 saat ne yaptınız hocam? Ben DLC'ler ile 100. saatimde bitirdim.
Hiç sorma, bir sürü belirli noktaya kadar gelmiş kaydımı silmek zorunda kaldım. Çoğu Letho ile ilgiliydi, birisinde yanlışlıkla üstüne başka bir kayıt dosyasını enjekte etmiştim. Birinde ise yanlış kararlar verdiğim için bilerek ben sildim, talihsizlik üzerine talihsizlik yaşadım.

Metro Last Light Redux'u ve Fallout New Vegas'ı bitirdiğim zaman sıfırdan adam akıllı başlayacağım oyuna, ancak bu sefer önümde hata yapacak bir neden olmayacak.

Yukarıda gereken cevaplar verilmiş hocam, ama oyununuzda olan sıradan zırhların daha hoş gözükmesi için Witcher 2 Gear modunu indirebilirsiniz. Söylemezsem içimde kalırdı. Çok çirkin oyunun set olarak satılmayan zırhları :D
Bana 2. oyunun zırhları güzel gelmiyor nedense. Bir tane en pahalı olan bir zırh vardı, kırmızı renkli. O hariç :) Ben Kedi Okulu'nun zırhını tercih ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı