Witcher 3 eşyalar nasıl tamir edilir?

Bana 2. oyunun zırhları güzel gelmiyor nedense. Bir tane en pahalı olan bir zırh vardı, kırmızı renkli. O hariç :) Ben Kedi Okulu'nun zırhını tercih ederim.
15-20 Seviyelerine kadar çirkin zırhları giymemek için kullanıyorum ben genelde modu. Sonrasında efsunger setlerine geçiyorum zaten. Ayı Okulu seti ilk seviyesinde çok hoş duruyor onu kullanıyorum 🙂
50c70f57c0700ae101ea1fda7e481a9f.jpg

İlk seviye olduğunu hiç belli etmiyor bir de. Ağır abi zırhı :D

Hiç sorma, bir sürü belirli noktaya kadar gelmiş kaydımı silmek zorunda kaldım. Çoğu letho ile ilgiliydi, birisinde yanlışlıkla üstüne başka bir kayıt dosyasını enjekte etmiştim. Birinde ise yanlış kararlar verdiğim için bilerek ben sildim, talihsizlik üzerine talihsizlik yaşadım.

Metro: Last Light Redux'u ve Fallout New Vegas'ı bitirdiğim zaman sıfırdan adam akıllı başlayacağım oyuna, ancak bu sefer önümde hata yapacak bir neden olmayacak.

Bir sorum olacaktı hocam oyunun ilk başlarında köye git, şu adam ile konuş diyor konuşuyorsun şu adama git diyor gidiyorum o beni faklı birine gönderiyor oraya gidiyorum vb. yarım saat falan böyle döndüm tüm köyü :D ve bu benim en nefret ettiğim şey oyunun devamında ki görevler nasıl bu tarz mı devam ediyor? Ona göre tekrar başlamayı düşünüyorum.

Bir sorum olacaktı hocam oyunun ilk başlarında köye git, şu adam ile konuş diyor konuşuyorsun şu adama git diyor gidiyorum o beni faklı birine gönderiyor oraya gidiyorum vb. yarım saat falan böyle döndüm tüm köyü :D ve bu benim en nefret ettiğim şey oyunun devamında ki görevler nasıl bu tarz mı devam ediyor? Ona göre tekrar başlamayı düşünüyorum.
Oyunun ilk kısımları sıkıyor hocam. Hatta bu sebeple oyunun Novigrad görevlerinin başında bir save dosyasına sahibim. Tekrar oynayacağım zaman orayı kullanıyorum. Yoksa gerçekten bayıyor, bir de ezbere bilince dayanılmaz oluyor. Sonradan açılıyor oyun, sadece biraz sabretmeniz gerek :D

Oyunun ortaları aksiyon dolu, az daha dayan :) ilerleyen kısımlarda pek ayak işi yapmayacaksın.
Oyunun ilk kısımları sıkıyor hocam. Hatta bu sebeple oyunun Novigrad görevlerinin başında bir save dosyasına sahibim. Tekrar oynayacağım zaman orayı kullanıyorum. Yoksa gerçekten bayıyor, bir de ezbere bilince dayanılmaz oluyor. Sonradan açılıyor oyun, sadece biraz sabretmeniz gerek :D
O kadar da değil bence, ben hiç geçmeden yapabiliyorum o görevleri.

Ben de oraları çok kez oynadım, hatta bazı yerler ilk oynamama göre daha eğlenceli. Herhalde oyunu çok seviyorum :)
Ben de çok seviyorum ama nedense sıkıyor, bu arada bahsettiğim kısım Kanlı Baron görevleri değil. O görevler şaheser gibi, hisleri gerçekten yaşatıyor neredeyse. Beni sıkan kısım genelde Griffin avı ve biraz sonrası. Üstelik Yennefer’i de sevmediğim için ek bir sıkıcılık veriyor :D

Ben de çok seviyorum ama nedense sıkıyor, bu arada bahsettiğim kısım Kanlı Baron görevleri değil. O görevler şaheser gibi, hisleri gerçekten yaşatıyor neredeyse. Beni sıkan kısım genelde Griffin avı ve biraz sonrası. Üstelik Yennefer’i de sevmediğim için ek bir sıkıcılık veriyor :D
Kanlı Baron görevi dışında Skellige'de hiç kimseyi ve hiçbir görevi sevmem, Griffin avı eğlenceli bence. Biraz zor gerçi.

Bu arada hatırlarsan ben Triss'ciydim, üzgünüm ama artık Yennefer'cıyım :( kağıt üstünde Triss daha iyi görünse de bu konuyu uzunca düşündüm ve Yennefer'ın daha iyi bir tercih olduğuna karar verdim, ama kitapları okuduğum zaman fikrim değişebilir :)

Kanlı Baron görevi dışında Skellige'de hiç kimseyi ve hiçbir görevi sevmem, Griffin avı eğlenceli bence. Biraz zor gerçi.

Bu arada hatırlarsın ben Triss'ciydim ama üzgünüm artık Yennefer'cıyım :( kağıt üstünde Triss daha iyi görünse de bu konuyu uzunca düşündüm ve Yennefer'ın daha iyi bir tercih olduğuna karar verdim, ama kitapları okuduğum zaman fikrim değişebilir :)
Yennefer virüsüne kapıldıysanız kitaplarla daha da ilerleyecektir hocam :D Şaka bir yana üzülecek bir durum yok, kişisel tercih bunlar. Bu arada Farewell of the White Wolf’u oynayabildiniz mi hocam? Fikirlerinizi merak ettim de.

Yennefer virüsüne kapıldıysanız kitaplarla daha da ilerleyecektir hocam :D şaka bir yana üzülecek bir durum yok, kişisel tercih bunlar. Bu arada Farewell of the White Wolf’u oynayabildiniz mi hocam? Fikirlerinizi merak ettim de.
Oynayacağım, aslında şu ana kadar çoktan oynamam gerekiyordu ama ilk defa Iorveth yolunda gittiğim için ve hikaye üstünde etkisi olur diye modu yüklemedim. Aslında hikaye üstünde etkisi olur mu diye konu açmıştım ama cevap gelmedi, bu arada konu dışı cezası yiyeceğiz :D Witcher muhabbetleri o kadar iyi oluyor ki kaptırıyorum kendimi.

Üzgünüm derken senin adına konuştum, sonuçta Triss'cisin ve karşıdaki kişi Triss'i bırakıp Yennefer'a geçince şakacıktan hafif bir üzüntü hissi yaşarsın diye düşündüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı