Witcher 3 Fazla XP veren modu nedir?

Evet türkçe oynadım, yüklüyoruz bakalım bir daha detaylı bir biçimde oynayacağım, tüm yan görevleri yapacağım, önceki oynayışta hiç iksir, bomba, arbalet, ve çoğu skilleri kullanmadım(Kalkan ve ateşi kullandım). Ama oyun öyle de rahatça bitebiliyordu, şimdi kullanmamı nasıl önerirsiniz? Siz kullanıyor musunuz? 🙂
Oyunu en zora çekerseniz daha çok keyif alırsınız. Çünkü normal zorlukta direkt kılıç ile öldürebiliyorsunuz. Zorluk artınca yeni bomba türleri ve kılıcınızı yağlamak zorunda kalıyorsunuz. Çok daha gerçekçi, bence oyunun böyle çıkartılması gerekiyordu.

Aradığınız mod Full EXP olabilir ama tavsiye etmem. Oyuna zaman ayırırsanız ve main story hariç karşınıza çıkan tüm görevleri yaparsanız zaten hikaye görevlerini aşan bir levela ulaşıyorsunuz. Hele bir de benim gibi Kaer Morhen öncesi DLC'yi bitirirseniz Eredin savaşı çok kötü ve sıkıcı bir hal alıyor. Şu an sırf bu yüzden Enemy Upscaling'i açık oynuyorum.

Ben The Witcher 3 HD Reworked Project ve Super Turbo lighting Mod kullanıyorum ama kendiniz nexusmods'tan bakıp seçin, lighting modların grafiklere yaptığı değişiklikler herkesin hoşuna gitmeyebilir.

RoachNeverStops modunu öneririm, Roach'ın küçük bi yere takıldığında saçma sapan durmasını önleyen bi mod. Onun dışında HUD'ı iyileştiren FriendlyHUD, ColoredMapMarkers ve AllQuestObjectives indirebilirsiniz. Map'e yan görevlerin markerlarını ekliyor ve farklı simgeleri renklendiriyor. Eğer çok fazla ticaret yapıyorsanız ve satmaya çalıştığınız adamın parası bitiyorsa MoreMoneyForTraders da indirebilirsiniz.

Benden de bu gelsin;
Sakinleşmek için;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Stres için;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aradığınız mod Full EXP olabilir ama tavsiye etmem. Oyuna zaman ayırırsanız ve main story hariç karşınıza çıkan tüm görevleri yaparsanız zaten hikaye görevlerini aşan bir levela ulaşıyorsunuz. Hele bir de benim gibi Kaer Morhen öncesi DLC'yi bitirirseniz Eredin savaşı çok kötü ve sıkıcı bir hal alıyor. Şu an sırf bu yüzden Enemy Upscaling'i açık oynuyorum.

Ben The Witcher 3 HD Reworked Project ve Super Turbo lighting Mod kullanıyorum ama kendiniz nexusmods'tan bakıp seçin, lighting modların grafiklere yaptığı değişiklikler herkesin hoşuna gitmeyebilir.

RoachNeverStops modunu öneririm, Roach'ın küçük bi yere takıldığında saçma sapan durmasını önleyen bi mod. Onun dışında HUD'ı iyileştiren FriendlyHUD, ColoredMapMarkers ve AllQuestObjectives indirebilirsiniz. Map'e yan görevlerin markerlarını ekliyor ve farklı simgeleri renklendiriyor. Eğer çok fazla ticaret yapıyorsanız ve satmaya çalıştığınız adamın parası bitiyorsa MoreMoneyForTraders da indirebilirsiniz.

Teşekkür ederim bunları gözden geçireceğim, bu modları genelde manuel mi yüklüyoruz, Skyrim için vortex programı aracılığıyla yüklüyordum Witcher için de öyle mi? Yoksa tüm modları programsız yükleyebiliyor muyuz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı