Witcher 3 FPS'nin düşük olması

Cazzarie

Kilopat
Merhabalar, mevcut sistemimde oyunu ultra ayarlarda oynayabiliyorum ama 55-60 FPS alabilirken bazen 45 FPS'lere kadar düşüyor, sürekli iniş çıkış içerisinde. Bazen 58-60 FPS'de sabit kalıyor. Bu dalgalanma neden acaba? Oyunun optimizasyonu mu kötü? Sistemim yeterli geliyorsa neden 55-60 FPS de sabit bir performans alamıyorum?

Biraz ilginç cevaplar gelmiş sana. Bunun tek çözümü ayarları biraz kısmak. Çimenler ve gölgeler çok etkileyen şeylerdir. Onları bir tık düşüğe alırsanız istediğiniz şey gerçekleşir zaten. Olmazsa başka şeylerden de kısabilirsiniz.

Biraz ilginç cevaplar gelmiş sana. Bunun tek çözümü ayarları biraz kısmak. Çimenler ve gölgeler çok etkileyen şeylerdir. Onları bir tık düşüğe alırsanız istediğiniz şey gerçekleşir zaten. Olmazsa başka şeylerden de kısabilirsiniz.
Merak ettiğim ekran kartım tam gücünü kullanabiliyor mu? Bu kadar dalgalanma ondan da olabilir sanırım.

Merak ettiğim ekran kartım tam gücünü kullanabiliyor mu? Bu kadar dalgalanma ondan da olabilir sanırım.
Ekran kartınız NVİDEA ise ve Nvidea denetim masası olması lazım isminin oraya girerseniz ekran kartınızı performans için koşullandırabilirsiniz. Ayrıca MSI Afterburner programı ile ekran kartınız % kaç kullanılıyor görebilirsiniz. Bir bakın derim oradan. Fps düştüğünde RAM çok yüksekse, aniden düşen değerler varsa çok normal yaşadığınız şey. Çok dert edilmesi gerektiğini düşünmüyorum ama.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı