Aynı durum bendede var.Witcher 3 4.04 güncellemesi kullanmaktayım garip bir şekilde FSR kalite açtığımda FPS artması gerekirken düşüyor TAUU yaptığımda ise 6 FPS artıyor, bu benim özelimde mi oluyor?
Aynı durum bende de var.
Witcher 3 normal olan mı yoksa yeni güncellemmiş hali mi? Bende sorun yeni güncel halinde vardı.Witcher 3 4.04 güncellemesi kullanmaktayım garip bir şekilde FSR kalite açtığımda FPS artması gerekirken düşüyor TAUU yaptığımda ise 6 FPS artıyor, bu benim özelimde mi oluyor?
FSR2
Eki Görüntüle 1876084
TAAU
Eki Görüntüle 1876085
Witcher 3 normal olan mı yoksa yeni güncellemmiş hali mi? Bende sorun yeni güncel halinde vardı.
Normal halinda bu tarz sorunlarla karşılaşmadım next gen bozuk olmuş nasıl olduysa 2 ayarla oynayim dedim Rtx 3050 de 20 Fps almaya başlamıştım en yüksekte falanda değildi.Yeni gelen son Update'yi yaptım ancan öncesinde deneme fırsatım olmadı fakat FPS değişmedi yani sorun devem ediyordu sanırsam.
Next gende oyun güzel gözüküyor okeyde, arkadaş yani bu kadar FPS düşüren ne anlamıyorum. Sırf bu yüzden orijinalini oynuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.