Sürprizbozan Witcher 3 gaetan görevi nasıl olmalı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet131313

Decapat
Kek günü
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Witcher 3 gaetan görevini ne yaptınız? Ben öldürdüm çünkü tüm köyü katletti. fakat diğer yorumlara baktığımda serbest bırakanda çok olmuş.

Son düzenleme:
Evet serbest bırakmak çok daha mantıklı bir karar. Zamanında Geralt'ta böyle bir hareket yapmıştı. O yüzden serbest bıraksaydın bu dediğim konuyu konuşup seni zulasına götürecekti.

@Sterling_RED kadınları ve köpeği öldürdüğü için açıklamasına izin vermeden öldün dedim kırlangıçada iç dedim toz fırlattı bence hak etti karadini de öldürdüm ama ben dokunmadım lambert öldürdü.

Ben serbest bırakmıştım.

Konuşmasına izin vermeden öldürdüm direk. Eğer kendine saldıranları öldürseydi serbest bırakacaktım fakat herkesi öldürdüğü için hakettiğini düşündüm. Siz neden serbest bıraktınız?

Karadin olayını hatırlamıyorum tam ama Gaetan haklıydı, adamı hem kazıklamışlar hem de üstüne çullanmışlar. Adam da kriz geçirip öldürmüş her yeri. Suçlu değil bana kalırsa.

Sinir krizi geçirmiş adam haklı yani.

Anlaşılır bir durum olduğu için empati yaptım. Adamı hem kandırmışlar, hem öldürmeye çalışmışlar. İnsanların her fırsatta dışladığı ama işleri düşünce yalvardığı, hiç için canını tehlikeye ata witcherlar birde birbirini kesse, ohoooooo!

Çok haklısın Soul Reaver. Benim empati noktam adamın kriz geçirmesi, hem kazıklayıp hem de çullanmaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…