Oyun Witcher 3 Game of the Year Edition 75 TL

Eskiden 15TL'ye düşüyor diye şimdi 75TL'ye bile alınmaz diyenler hayatında hiçbir şey almamalı. Geçen sene 5TL olan süt artık 25TL. Onu da alma sonuçta eskiden 5TL'ymiş. Bu oyun 75TL'yi hak edecek bir oyun ve günümüz ekonomisinde GTA Trilogy gibi çöplerin bile 1150TL olduğu ortamda bu oyun kesinlikle alınır.

Eskiden 15TL'ye düşüyor diye şimdi 75TL'ye bile alınmaz diyenler hayatında hiçbir şey almamalı. Geçen sene 5TL olan süt artık 25TL. Onu da alma sonuçta eskiden 5TL'ymiş. Bu oyun 75TL'yi hak edecek bir oyun ve günümüz ekonomisinde GTA Trilogy gibi çöplerin bile 1150TL olduğu ortamda bu oyun kesinlikle alınır.
Haklısınız ama 75TL'ye alınmıyor maalesef.

Gerek yok böyle saçma sapan şeylere. Oyun 400 TL indirimde yüzde 80 indirim alıyor hep 80 TL'ye düşecek. Epic Games'te zamlanmamış orada 15 TL'ye düşerse oradan alın. İndirimsiz oyun almayın. Cyberpunk içinde aynı şey geçerli Epic Games 249 Tl. Steam'de indirimle 250 TL'ye düşecek. Epic Games yüzde 50 indirimle 125 TL''ye düşerse o zaman koşarak alın. Şimdi iş işten geçti artık.

Hocam o kadar çok katılıyorum ki size ben bu oyun ilk korsan oynadım zamanında param yoktu öğrenciydim beni sadece öğrenciler anlar şimdi 2-3 tane mutasyon 15 TL verip alamadın mı diyebilir ama 15 TL bile kıymetliydi bizim gibilere sonra param oldu ben destek olmak amaçlı tüm oyunlarını aldım CD projekt firmasının TR alt yazı yapması bile benim için çok yeterli bir sebepti ki oyun o dönem için bana efsane gelmişti akıcılık oynanış şunu belirtmek isterim, hocam zaten belirtmiş benim açımdan 75 TL bile ucuz kalmış böyle bir başyapıta anime +18 oyunlar 100 TL olmuş o yüzden yorum yaparken az düşünün güzel kardeşim iyi günler iyi sosyaller dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı