Witcher 3 Geralt'ın yaşını bulmuş olabilir miyim?

Makaleler
1

Geralt ile Vesemir konuşurken Vesemir, Geralt'a "Yarım asır yaşındasın" gibisinden cümle kuruyor. Bazı arkadaşlar da 90 yaşında falan diyordu. Kafam karışmadı değil.

Son düzenleme:
Bu arada SS'i ben buradan aldım. Şimdi ben kendim oyundan dinleyeceğim burayı.

Evet haklıymışsınız. "Neredeyse bir asır kadar yaşlandın" gibisinden konuşuyor. Türkçe çeviri yanlışmış.

O diyaloğun doğrusu bu, o çeviri yanlış çevirmiş. Yarım değil tam asıra yakınsın diyor orada, büyük ihtimalle 90-100 arası.

Bu da o konuşmanın bir öncesi, avladıkları iblisin üzerinden yarım yıl geçmiş. Çeviriyi yapanın aklında buradaki "yarım" kalmış galiba, aklıma bu ihtimal geldi ekleyeyim dedim.

Son düzenleme:
Ben Geralt'ı yarım asır yoldayız adlı konuşmadan dolayı 150-200 var zannediyordum. Bundan yaklaşık 1 ay önce, internette araştırma yaptığımda 100 yaşında olduğu tahmin ediliyormuş. Zaten Witcher'lar normal insanlara göre çok daha uzun yaşıyor. Daha çok yaşar. Tabii bir canavar öldürmezse. Yarım asır yaşında olamaz zaten. O imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…