Çözüldü Witcher 3 "Giriş noktası bulunamadı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1

TheMeteAdam

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11600K, 16 GB Team Force 3200 mhz 16Cl, Sandisk SN570 500GB, Toshiba Mq01abd100 1TB, Rx 7600, MSI H510M-A PRO.
Meslek
Day Trader

Öncesinde DLL dosyalarının eksik olmasından dolayı hata veriyordu, gerek dosyaları indirdim ancak bu sefer de böyle bir hata ile karşılaştım. Her yerde araştırdım ancak böyle bir hata ile karşılaşan olmamış. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Çözüm
Sorunu oyunun kurulu olduğu konumun masaüstü olmasında buluyorum. Kaldırıp kurun, kurulumun kendisinin klasör oluşturmasına izin verin. Hatta en iyisi, satın alın. Emin olmamakla beraber korsan kaynaklı da olabileceğini düşünüyorum.
Korsana destek yok.
Oyunu buradan alın. Sorun çıkarsa yeni konu açın burada olacağız.

Yine söylüyorum. Adam korsan indireyim mi dememiş. Böyle bir sorun çıkmış nasıl çözülür demiş. Eğer çözümü yoksa orijinal al diyeceksin. Yorum yapmak için yorum yapma.

Yine söylüyorum. Adam korsan indireyim mi dememiş. Böyle bir sorun çıkmış nasıl çözülür demiş. Eğer çözümü yoksa orijinal al diyeceksin. Yorum yapmak için yorum yapma.
Hocam burada korsana destek yok.

Hocam öyle diyorsunuz da oyunun dosya konumuna bakmadınız herhalde. Hangi oyun böyle dosya konumu yapıyor ?

Ek olarak Steam veya X bir platform üzerinden indirse oyunu çalıştırmadan önce .dll dosyalarını otomatik kurardı. Bu korsan olduğu bes belli kimse kimseyi kandırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…