Ben kadına yardım etmeyi seçtim. İsmini unuttum tabii. Sizin seçtiğiniz nereye varacak bilmiyorum o yüzden oynamaya devam edin. Ama o da bitince silah arkadaşları görevi aktif olacak.
Arkadaşlar sorun çözuldü. Silah arkadaşları: Novigrad ve silah arkadaşları: Velen görevlerini yaptım.
Silah arkadaşları: Skellige görevini yapmadan sisler adası görevine gittim ve silah arkadaşları: Skellige görevi başarısız yazdı ve oyun devam etti. Büyük ihtimalle küçük bir bug oldu. Cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Hocam bana o dediğiniz 2 seçenek sunuldu ben de sıkıldığımdan dolayı bu sorunu kendiniz çözebilirsiniz gibi bir şey demiştim. Ondan sonra kadın ve erkekle konuşmaya denedim ama yine bir şey fark etmedi.
Hocam bana o dediğiniz 2 seçenek sunuldu ben de sıkıldığımdan dolayı bu sorunu kendiniz çözebilirsiniz gibi bir şey demiştim. Ondan sonra kadın ve erkekle konuşmaya denedim ama yine bir şey fark etmedi.
Dediğim gibi hocam. Ben 2 kez oyunu bitirdim. İkisinde de kadına yardım ettim. Sizin seçtiğiniz seçenek var mıydı onu bile hatırlamıyorum ama o görevi yapmalısınız. Eğer daha önce yakın zamanda Save aldı iseniz oraya dönün derim en kötü.