WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar W3'ün HoS eklentisini oynamaktayım ama Açıl Susuam görevinde nereye gideceğimi gösteren işaret çıkmıyor kaybolmuş ne yapapabilirim?
Arkadaşlar W3'ün HoS eklentisini oynamaktayım ama Açıl Susuam görevinde nereye gideceğimi gösteren işaret çıkmıyor kaybolmuş ne yapapabilirim?
Çözüm Zireael14 30 Temmuz 2020 Eğer iksir gibi bişey yapmanız gereken kısımdaysanız gerekli malzemeleri toplamanız gerek onu da haritada göstermiyor. WayneR dedi: Hocam hallettim sağ olun.Eksik yapmışım bir kısmı. Genişletmek için tıkla... Neyi atlamissiniz?
Eğer iksir gibi bişey yapmanız gereken kısımdaysanız gerekli malzemeleri toplamanız gerek onu da haritada göstermiyor. WayneR dedi: Hocam hallettim sağ olun.Eksik yapmışım bir kısmı. Genişletmek için tıkla... Neyi atlamissiniz?
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 30 Temmuz 2020 #2 Backspace'e basıp görevlere gidin. Sonra istediğiniz görevi bulup takip edin. Sanırım başka bir görevi takip ettiğiniz için göremiyorsunuz. Artı 0 Eksi
Backspace'e basıp görevlere gidin. Sonra istediğiniz görevi bulup takip edin. Sanırım başka bir görevi takip ettiğiniz için göremiyorsunuz.
KS KS WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #3 Bora Dere dedi: Backspace'e basıp görevlere gidin. Sonra istediğiniz görevi bulup takip edin. Sanırım başka bir görevi takip ettiğiniz için göremiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır o görevi takip ediyorum Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Backspace'e basıp görevlere gidin. Sonra istediğiniz görevi bulup takip edin. Sanırım başka bir görevi takip ettiğiniz için göremiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır o görevi takip ediyorum
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 30 Temmuz 2020 #4 O halde bir hızlı seyahat noktasına gidip kıta görünümünü açın. Belki de yanlış yerdesinizdir. Artı 0 Eksi
KS KS WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #5 Bora Dere dedi: O halde bir hızlı seyahat noktasına gidip kıta görünümünü açın. Belki de yanlış yerdesinizdir. Genişletmek için tıkla... Görev Novigrad'ı gösteriyor, Novigrad'dayım. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: O halde bir hızlı seyahat noktasına gidip kıta görünümünü açın. Belki de yanlış yerdesinizdir. Genişletmek için tıkla... Görev Novigrad'ı gösteriyor, Novigrad'dayım.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.825 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 30 Temmuz 2020 #6 İlginç, maalesef başka bir çözüm önerim yok. Oyundan çıkıp girmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #7 Bora Dere dedi: İlginç, maalesef başka bir çözüm önerim yok. Oyundan çıkıp girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet defalarca...Sağ olun yine de. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: İlginç, maalesef başka bir çözüm önerim yok. Oyundan çıkıp girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet defalarca...Sağ olun yine de.
The Butcher of Blaviken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 2.222 Makaleler 4 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2020 #8 Şu anki görev yönergesinde ne yazıyor peki? Tam olarak nerede takıldıysanız ona göre bakalım. Artı 0 Eksi
KS KS WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #9 The Butcher of Blaviken dedi: Şu anki görev yönergesinde ne yazıyor peki? Tam olarak nerede takıldıysanız ona göre bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam hallettim sağ olun.Eksik yapmışım bir kısmı. Artı 0 Eksi
The Butcher of Blaviken dedi: Şu anki görev yönergesinde ne yazıyor peki? Tam olarak nerede takıldıysanız ona göre bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam hallettim sağ olun.Eksik yapmışım bir kısmı.
Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.564 Çözümler 13 30 Temmuz 2020 #10 Eğer iksir gibi bişey yapmanız gereken kısımdaysanız gerekli malzemeleri toplamanız gerek onu da haritada göstermiyor. WayneR dedi: Hocam hallettim sağ olun.Eksik yapmışım bir kısmı. Genişletmek için tıkla... Neyi atlamissiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
Eğer iksir gibi bişey yapmanız gereken kısımdaysanız gerekli malzemeleri toplamanız gerek onu da haritada göstermiyor. WayneR dedi: Hocam hallettim sağ olun.Eksik yapmışım bir kısmı. Genişletmek için tıkla... Neyi atlamissiniz?