WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar W3'ün HoS eklentisini oynamaktayım ama Açıl Susuam görevinde nereye gideceğimi gösteren işaret çıkmıyor kaybolmuş ne yapapabilirim?
Arkadaşlar W3'ün HoS eklentisini oynamaktayım ama Açıl Susuam görevinde nereye gideceğimi gösteren işaret çıkmıyor kaybolmuş ne yapapabilirim?
Çözüm Zireael14 30 Temmuz 2020 Eğer iksir gibi bişey yapmanız gereken kısımdaysanız gerekli malzemeleri toplamanız gerek onu da haritada göstermiyor. WayneR dedi: Hocam hallettim sağ olun.Eksik yapmışım bir kısmı. Genişletmek için tıkla... Neyi atlamissiniz?
Eğer iksir gibi bişey yapmanız gereken kısımdaysanız gerekli malzemeleri toplamanız gerek onu da haritada göstermiyor. WayneR dedi: Hocam hallettim sağ olun.Eksik yapmışım bir kısmı. Genişletmek için tıkla... Neyi atlamissiniz?
KS KS WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #11 Zireael14 dedi: Eğer iksir gibi bişey yapmanız gereken kısımdaysanız gerekli malzemeleri toplamanız gerek onu da haritada göstermiyor. Neyi atlamissiniz? Genişletmek için tıkla... İksiri atlamışım sonradan fark ettim. Artı 0 Eksi
Zireael14 dedi: Eğer iksir gibi bişey yapmanız gereken kısımdaysanız gerekli malzemeleri toplamanız gerek onu da haritada göstermiyor. Neyi atlamissiniz? Genişletmek için tıkla... İksiri atlamışım sonradan fark ettim.