Memoz112 Picopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 Sürprizbozan: Spoiler Witcher 3'te silah arkadaşları Velen'de normalde benden yardım istemişsin yazması gerekirken boyle bir seçenek çıkmıyor. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2022
Sürprizbozan: Spoiler Witcher 3'te silah arkadaşları Velen'de normalde benden yardım istemişsin yazması gerekirken boyle bir seçenek çıkmıyor. Yardım eder misiniz?
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.087 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 20 Mart 2022 #2 Önceki görevi yaptınız mı hocam? Bazen görevlerde gözden kaçan bir kısım oluyor ve o kısım ile etkileşime geçmedikçe görev bitmiyor. Artı 0 Eksi
Önceki görevi yaptınız mı hocam? Bazen görevlerde gözden kaçan bir kısım oluyor ve o kısım ile etkileşime geçmedikçe görev bitmiyor.
KS KS Memoz112 Picopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #3 fromhell1 dedi: Önceki görevi yaptınız mı hocam? Bazen görevlerde gözden kaçan bir kısım oluyor ve o kısım ile etkileşime geçmedikçe görev bitmiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2022 Artı 0 Eksi
fromhell1 dedi: Önceki görevi yaptınız mı hocam? Bazen görevlerde gözden kaçan bir kısım oluyor ve o kısım ile etkileşime geçmedikçe görev bitmiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
zilyoner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Jailor's Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #4 İlgili görevi, 'görevler' sayfasında açıp ekran görüntüsü atar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS Memoz112 Picopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #5 zilyoner dedi: İlgili görevi, 'görevler' sayfasında açıp ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yarın atayım oyundan çıktım. zilyoner dedi: İlgili görevi, 'görevler' sayfasında açıp ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 21 Mart 2022 Artı 0 Eksi
zilyoner dedi: İlgili görevi, 'görevler' sayfasında açıp ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Yarın atayım oyundan çıktım. zilyoner dedi: İlgili görevi, 'görevler' sayfasında açıp ekran görüntüsü atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
zilyoner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Jailor's Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #6 Keira Metz ile dediğiniz konuşmayı zaten yapmışsınız. "Keira'nın Velen'deki meselelerine yardımcı ol." görevini açın ve oradan devam edin. Artı 0 Eksi
Keira Metz ile dediğiniz konuşmayı zaten yapmışsınız. "Keira'nın Velen'deki meselelerine yardımcı ol." görevini açın ve oradan devam edin.
Steven Gerrard Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 358 21 Mart 2022 #7 Büyülü lambayı Keira Metz’ten alıp Pintirest(yanlış yazmış olabilirim) Adasındaki görevi yapın. Artı 0 Eksi
KS KS Memoz112 Picopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #8 Steven Gerrard dedi: Büyülü lambayı Keira Metz’ten alıp Pintirest(yanlış yazmış olabilirim) Adasındaki görevi yapın. Genişletmek için tıkla... Doğru yazmıssın eyw Artı 0 Eksi
Steven Gerrard dedi: Büyülü lambayı Keira Metz’ten alıp Pintirest(yanlış yazmış olabilirim) Adasındaki görevi yapın. Genişletmek için tıkla... Doğru yazmıssın eyw