Witcher 3 görevleri erkenden mi açıldı?

Jackkk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim
Ben Witcher 3'ü bitirdim. Sonra baktim oyunlar pahali dedim bir daha bitiriyim. Başladım gayet de 2. sefer keyifle oynaniyor. Ak bostandan ciktim velene gittim oradan direk novigarda gittim 4 levelim neyse ama ben bir şey fark ettim görevler kisminda bütün gvent kartlarini topla, hancilarla oynamak, skegilleye tekne bul gibi görevleri gördüm yani arkadaşlar bu görevler oyunun ileriki kisimlarinda gelmiyor muydu? Ak bostandan ciktim velenden novigarda gittim bu görevler geldi.

Daha nilgfgard muhabiri görevini bile yapmadim ama iste skeggileye tekne bul Ciri'nin novigarda olup olmadigini ögren Triss'i ziyaret et gibi görevler geldi yani unutmus olabilirim de bunlarin bu kadar erken gelmesi normal mi? Bir de ben daha ak bostandayken ikincil görevlerimde bütün gvent kartlarini topla görevi vardi yani bu bütün gvent kartlarini topla görevi baron gibi kisileri gventde yendikten sonra ikincil görevlere eklenmiyor mu? Bende ak bostandayken direk ikincil görevlerimdeydi? Ya eski oyundan kalan bir glitch ya da ben oyunu unutmusum. Kisacasi yardim edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Velen de baronun görevlerini yapınca cirinin novigarda gittiğini söylüyordu zaten. Geralt da novigardda tanıdığıma sorayım diyerek triss e gidiyordu ilk diye biliyorum. Yeneffer de cirinin skillege de olabileceğini düşündüğü için oraya çağırıyordu bizi. Ondan tekne bul görevi çıkmıştır. Veleni bitirdiysen bu görevlerin çıkması normal bence. Hata yok gibi geldi bana. Belki NewGamePlus açmışsındır ondandır bilmiyorum.

New GAME+ girdiğin için öyle. Sıfırdan başlasan açılmazdı.

Velen de baronun görevlerini yapınca Ciri'nin novigarda gittiğini söylüyordu zaten. Geralt da novigardda tanıdığıma sorayım diyerek Triss'e gidiyordu ilk diye biliyorum. Yeneffer de Ciri'nin skillege de olabileceğini düşündüğü için oraya çağırıyordu bizi. Ondan tekne bul görevi çıkmıştır. Veleni bitirdiysen bu görevlerin çıkması normal bence. Hata yok gibi geldi bana. Belki newgameplus açmışsındır ondandır bilmiyorum.

Hayir New Game Plus yapmadim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı