Witcher 3 GOTY alırken Witcher 3'ü yok saymıyor

Makaleler
4
Witcher 3 GOTY versiyonunu alırsam tasarruf etmiş olurum ancak pakette zaten bende bulunan Witcher 3 var. Yok say dedim fakat GOTY versiyonunu alırsam Witcher 3'ü de mi almış olacağım?
Ekran Görüntüsü (20).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür paketlerde benim bildiğim eğer ana oyun varsa diğer kalanları da alamazsınız. Yani hediye edebilirsiniz ancak kendinize farklı hesaptan hediye veya direk hesabınıza alamazsınız.

Yok sayıldı yazmasının sebebi nudity ve sexual content içerdiği için, yani bu içeriğe sahip oyunları tercihlerden kapatmışsın. Ayrıca bende The Witcher 3 olmamasına rağmen ben de satın almak istersem GOTY'yi 22.49'a satın alabiliyorum. Yani evet onu da almış olacaksın.

Yok sayıldı yazmasının sebebi nudity ve sexual content içerdiği için, yani bu içeriğe sahip oyunları tercihlerden kapatmışsın. Ayrıca bende The Witcher 3 olmamasına rağmen ben de satın almak istersem GOTY'yi 22.49'a satın alabiliyorum. Yani evet onu da almış olacaksın.
Witcher 3'ü o pakette yok saydım, tercihlerden kapatmadım yani. Madem öyle tek tek alacağım DLC'leri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı