Witcher tamam birde şu Metro serisi indirime girse tadından yenmeyecek.
Aslında şuan bile uygun ama en azından %50 indirime girsin hemen alacam. Eki Görüntüle 384149
Onları zamanın da 15 liraya almıştım sanırım. @şahsi özellikle ilk oyunun hikayesine internet bakıp öyle devam etmenizi öneririm. İlk oyun görsel ve oynanış açısından biraz kötü.
1. oyunun kontrollerine alışmak zaman alsa da serinin tüm oyunlarının oynanması taraftarıyım. İlk 2 oyun da dönemine kıyasla oldukça iyi grafiklere sahip. Hikaye ve müziklere değinmiyorum bile.
18 liraya almıştım GOTY sürümünü. Steam'de indirim olduğu zamanlarda diğer sitelerde Steam'den daha ucuz oluyor. Yine aynı Steam'de 22 TL iken GameSatis üzerinden almıştım. 18 TL olmuş yine, Steam üzerinden gönderiliyor ürün sorunsuzca alabilirsiniz.
Witcher tamam birde şu Metro serisi indirime girse tadından yenmeyecek.
Aslında şuan bile uygun ama en azından %50 indirime girsin hemen alacam. Eki Görüntüle 384149
Keşke '' Hearts Of Iron 4 '' da indirime girse ya, bu arada şimdiye kadar almayan arkadaşlar bi' zahmet alıverip Geralt'la Ghoul kesmeye başlasın bence.
Sayende 0,19 kuruş farkla Witcher 2'yi aldım. Normalde param yetmiyordu, 30 kuruş ekside kalıyordum ama iki oyun olmasına rağmen üçleme olarak alınca 50 kuruş ucuza geldi. Ne diyim sağ ol