Witcher 3 GOTY indireceğim 240GB SSD'ye. 76 GB boş yerim var sadece Valorant falan oynuyorum zaten. 75GB yer yeter mi yoksa 1-32 oyun daha silmeli miyim?
Witcher 3 GOTY dediğiniz paket halinde olan 3 oyununu ve dlclerini barındırıyor 3 üne yeteceğini sanmıyorum yeterse bile ucu ucuna yeterli olacaktır.Sadece Witcher 3 ü kastediyorsanız 50-55 GB bir yer istiyor olması lazım bildiğim kadarıyla.
Witcher 3 GOTY indireceğim 240GB SSD'ye. 76 GB boş yerim var sadece Valorant falan oynuyorum zaten. 75GB yer yeter mi yoksa 1-32 oyun daha silmeli miyim?
Witcher 3 GOTY dediğiniz paket halinde olan 3 oyununu ve DLC'lerini barındırıyor 3 üne yeteceğini sanmıyorum yeterse bile ucu ucuna yeterli olacaktır. Sadece Witcher 3'ü kastediyorsanız 50-55 GB bir yer istiyor olması lazım bildiğim kadarıyla.
Witcher 3 GOTY dediğiniz paket halinde olan 3 oyununu ve DLC'lerini barındırıyor 3 üne yeteceğini sanmıyorum yeterse bile ucu ucuna yeterli olacaktır. Sadece Witcher 3'ü kastediyorsanız 50-55 GB bir yer istiyor olması lazım bildiğim kadarıyla.
Doğrudur bilgilendirme için teşekkür ederim ben GOTY edition aldığım zaman 3 oyunu da vardı diye hatırlıyorum tek tek almamıştım çünkü sakin ol şampiyon.