53 GBWitcher 3 GOTY indireceğim 240GB SSD'ye. 76 GB boş yerim var sadece Valorant falan oynuyorum zaten. 75GB yer yeter mi yoksa 1-32 oyun daha silmeli miyim?
Witcher 3 GOTY dediğiniz paket halinde olan 3 oyununu ve DLC'lerini barındırıyor 3 üne yeteceğini sanmıyorum yeterse bile ucu ucuna yeterli olacaktır. Sadece Witcher 3'ü kastediyorsanız 50-55 GB bir yer istiyor olması lazım bildiğim kadarıyla.
Witcher 3 GOTY dediğiniz paket halinde olan 3 oyununu ve DLC'lerini barındırıyor 3 üne yeteceğini sanmıyorum yeterse bile ucu ucuna yeterli olacaktır. Sadece Witcher 3'ü kastediyorsanız 50-55 GB bir yer istiyor olması lazım bildiğim kadarıyla.
Doğrudur bilgilendirme için teşekkür ederim ben GOTY edition aldığım zaman 3 oyunu da vardı diye hatırlıyorum tek tek almamıştım çünkü sakin ol şampiyon.GOTY Edition sadece 3. oyun ve DLC'leri oluyor. Ve 2. oyun yok. Ve 50 GB tutuyor diye biliyorum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.