Witcher 3 GOTY Türkçe yama var mı?

İlk oyunun mekanikleri, ikinci oyunun optimizasyonu berbat. Bunları oynamak yerine Witcher 3'ü DLC'leriyle birlikte oynaması daha mantıklı.

Bu sizin kendi fikriniz. Ben de tam tersini düşünüyorum. O yüzden arkadaş oynayıp kendi karar versin. Hikayeyi zaten 3. oyunu oynayarak anlayamaz.

Bu sizin kendi fikriniz.
İlk oyunun mekanikleri, ikinci oyunun optimizasyonu berbat.
Haklısınız, ilk oyunun mekanikleri günümüz için yetersiz; ikinci oyunda optimizasyon problemi mevcut.
Bunları oynamak yerine Witcher 3'ü DLC'leriyle birlikte oynaması daha mantıklı.
Kısmen haklısınız, Witcher 2 hâlâ oynanabilir fakat Witcher 1 oynamak sıkıntı.

Son düzenleme:
Witcher 3 DLC'siz alınmaz.

Trilogy olarak alırsanız The Witcher 3'ün standart sürümü gelir. O yüzden 14 TL verip önce GOTY olarak alın. Bir ve ikinci oyunu da almak isterseniz alın ama bence önemi yok. İlk oyun çok eski, mekanikleri kötü. İkinci oyununda optimizasyonu var. İkisi de bir noktadan sonra sıkabilir.

@BİLAL K Saçma sapan konuşma. Witcher 2'yi 30-35FPS alarak oynuyordum, Witcher 3'ü ise 55-60FPS alarak oynadım. Witcher 2'nin optimizasyon özürlüsü olduğunu sağır sultan bile biliyor.

Arkadaşın sistemi iyi olunca anlamıyor tabi. Benim de sistemim iyi ama PC çok ses çıkarıyordu o oyunu oynarken. Buradan anlaşılıyor optimizasyonun sorunlu olduğunu ki herkes böyle söylerken bu arkadaş neyin ısrarını yapıyor anlamadım.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı