İlk oyunun mekanikleri, ikinci oyunun optimizasyonu berbat. Bunları oynamak yerine Witcher 3'ü DLC'leriyle birlikte oynaması daha mantıklı.3 TL fark ile Trilogy almak daha mantıklı.
İlk oyunun mekanikleri, ikinci oyunun optimizasyonu berbat. Bunları oynamak yerine Witcher 3'ü DLC'leriyle birlikte oynaması daha mantıklı.3 TL fark ile Trilogy almak daha mantıklı.
İlk oyunun mekanikleri, ikinci oyunun optimizasyonu berbat. Bunları oynamak yerine Witcher 3'ü DLC'leriyle birlikte oynaması daha mantıklı.
Bu sizin kendi fikriniz.
Haklısınız, ilk oyunun mekanikleri günümüz için yetersiz; ikinci oyunda optimizasyon problemi mevcut.İlk oyunun mekanikleri, ikinci oyunun optimizasyonu berbat.
Kısmen haklısınız, Witcher 2 hâlâ oynanabilir fakat Witcher 1 oynamak sıkıntı.Bunları oynamak yerine Witcher 3'ü DLC'leriyle birlikte oynaması daha mantıklı.
2. Oyunu bugün bitirdim 1 haftadır oynuyorum optimizasyon kusursuz yanlış bilgi vermeyin.İlk oyunun mekanikleri, ikinci oyunun optimizasyonu berbat. Bunları oynamak yerine Witcher 3'ü DLC'leriyle birlikte oynaması daha mantıklı.
Eki Görüntüle 1201479
Peki bunlardan hangilerini almamı önerirsiniz paket içeriklerinin farkını pek anlamadım
Eki Görüntüle 1201479
Peki bunlardan hangilerini almamı önerirsiniz paket içeriklerinin farkını pek anlamadım
@BİLAL K Saçma sapan konuşma. Witcher 2'yi 30-35FPS alarak oynuyordum, Witcher 3'ü ise 55-60FPS alarak oynadım. Witcher 2'nin optimizasyon özürlüsü olduğunu sağır sultan bile biliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.