Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #21 Penetrator God dedi: Resmi yaması var fakat ben resmi olmayan yamayı kullanmanızı öneriyorum. Çok daha kalitelidir. The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] | DonanımHaber Forum The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni nesil sürümü için Türkçe dil paketi çıktı! Bu %100 Türkçe yama ile oyunu kendi dilinde oynayabilir ve büyüleyici dünyasını tam olarak keşfedebilirsin. forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, Gönüllü Çeviri çok daha kaliteli. Resmi Çeviri'de kasabalı halk ile Emreis aynı tarzda konuştuğundan gülmekten oyunu oynayamazsın.
Penetrator God dedi: Resmi yaması var fakat ben resmi olmayan yamayı kullanmanızı öneriyorum. Çok daha kalitelidir. The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] | DonanımHaber Forum The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni nesil sürümü için Türkçe dil paketi çıktı! Bu %100 Türkçe yama ile oyunu kendi dilinde oynayabilir ve büyüleyici dünyasını tam olarak keşfedebilirsin. forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, Gönüllü Çeviri çok daha kaliteli. Resmi Çeviri'de kasabalı halk ile Emreis aynı tarzda konuştuğundan gülmekten oyunu oynayamazsın.