xzfuad Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 Merhaba donanimim iyi ama grafikleri oyun cok kotu veriyor. Ayarlardan Ultra yaptım oyun pixel sayiyorum. Nasıl duzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2023
Merhaba donanimim iyi ama grafikleri oyun cok kotu veriyor. Ayarlardan Ultra yaptım oyun pixel sayiyorum. Nasıl duzeltebilirim?
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 13 Ağustos 2023 #2 FSR TAA gibi şeyler açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS xzfuad Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #3 nerden baka bilirin ona Artı 0 Eksi
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 13 Ağustos 2023 #4 xzfuad dedi: Nereden bakabilirin ona. Genişletmek için tıkla... Kenar yumuşatma ayarı bende kapalı olunca görüntü piksel piksel olmuştu onu sona çekip keskinleştirme ayarında yüksek yapmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
xzfuad dedi: Nereden bakabilirin ona. Genişletmek için tıkla... Kenar yumuşatma ayarı bende kapalı olunca görüntü piksel piksel olmuştu onu sona çekip keskinleştirme ayarında yüksek yapmayı dener misiniz?
A abel76 Zeptopat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #5 xzfuad dedi: Merhaba donanimim iyi ama grafikleri oyun cok kotu veriyor. Ayarlardan Ultra yaptım oyun pixel sayiyorum. Nasıl duzelte gibi bir yazılım varsa oto grafik seçme var bazılarında Genişletmek için tıkla... xzfuad dedi: Merhaba donanimim iyi ama grafikleri oyun cok kotu veriyor. Ayarlardan Ultra yaptım oyun pixel sayiyorum. Nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... laptop ise oto grafik ayarı vardır bazılarında var yazılımlarında bak derim Artı 0 Eksi
xzfuad dedi: Merhaba donanimim iyi ama grafikleri oyun cok kotu veriyor. Ayarlardan Ultra yaptım oyun pixel sayiyorum. Nasıl duzelte gibi bir yazılım varsa oto grafik seçme var bazılarında Genişletmek için tıkla... xzfuad dedi: Merhaba donanimim iyi ama grafikleri oyun cok kotu veriyor. Ayarlardan Ultra yaptım oyun pixel sayiyorum. Nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... laptop ise oto grafik ayarı vardır bazılarında var yazılımlarında bak derim