Enis Kirazoğlu'nun bir videosunuı izlerken günde 1-2 saattiniz varsa bulaşmayın dediğini duydum. Benim de okulum yüzünden günde Witcher'a ayıracağım zaman maksimum 2 saat oyunu bitirebilir miyim? Beni ne gibi etkiler yoksa uzunda olsa illaki biter mi ya da hiç atılmasam mı Witcher 3'e?
Zamanın yoksa girme. Hikayeden koparsın. Çöp edersin güzelim oyunu. Hikayesini ve Witcher evrenini çok sevdiysen devam et. Yoksa günde 1-2 saat oynama ile sıkılıp bırakırsın.
Enis Kirazoğlu'nun bir videosunuı izlerken günde 1-2 saattiniz varsa bulaşmayın dediğini duydum. Benim de okulum yüzünden günde Witcher'a ayıracağım zaman maksimum 2 saat oyunu bitirebilir miyim? Beni ne gibi etkiler yoksa uzunda olsa illaki biter mi ya da hiç atılmasam mı Witcher 3'e?
Arkadaşlar bu kadar büyütmeyin. Veya sebeplerini söyleyin oyunun neden uzun sürdüğünün. Oyunu bitirmek için, yani sadece ana görevden gideceksen aman aman bir uzunluğu yok. Ama bu oyun sadece ana görevden gidilmesi gereken bir oyun değil. Yan görevler ve New game+ modunda oynamak gerekiyor eğer oyunda gelişmek istiyorsak. DLC leride sayarsak 200-300 saat civarı olacaktır. Bu süreyi dahada uzatanlar var 100 lwl olmak istiyor ve en tepe silah ve zırhları elde etmek istiyorsak tabi...
Vaktin oldukça gir oyna hocam kim koyuyor bu kuralları allah aşkına, zevk aldığın sürece devam et sıkılırsanda bırakırsın. Oyun işi eğlencedir, zorunluluk değil. Her yiğidin yoğurt yeme şekli farklıdır.
Merhaba öncelikle ben oyunu 300 saatte bitirdim oyun 1-2 saatte her türlü oynanır sadece hikayeye kaptıramazsınız kendinizi ben bir oturuyordum 11saat hikayenin içinde oluyordu tabii siz o kadar oynamayın olay sadece hikayeye kaptırmakta 1-2 saat her türlü yeter yavaş yavaş daha zevklidir zaten iyi oyunlar.
2 saat güzel ama Witcher 3 biraz sıkabilir oyun çok kaliteli ama bazı oyuncular kombat sistemini beğenmiyor. Sana kalmış uzarsa rahatsız olma ihtimalin var.