Witcher 3 günde 1 saat oynamak yetersiz midir?

Enis Kirazoğlu'nun bir videosunuı izlerken günde 1-2 saattiniz varsa bulaşmayın dediğini duydum. Benim de okulum yüzünden günde Witcher'a ayıracağım zaman maksimum 2 saat oyunu bitirebilir miyim? Beni ne gibi etkiler yoksa uzunda olsa illaki biter mi ya da hiç atılmasam mı Witcher 3'e?
Blood & Wine DLC ve Hearts Of Stone DLC + Tüm yan görevler Toplam 250 saatte bitirdim.

Blood & Wine DLC ve Hearts Of Stone DLC + Tüm yan görevler Toplam 250 saatte bitirdim.
IMG_20240106_230706.jpg

Zamanın yoksa girme. Hikayeden koparsın. Çöp edersin güzelim oyunu. Hikayesini ve Witcher evrenini çok sevdiysen devam et. Yoksa günde 1-2 saat oynama ile sıkılıp bırakırsın.

Son düzenleme:
Enis Kirazoğlu'nun bir videosunuı izlerken günde 1-2 saattiniz varsa bulaşmayın dediğini duydum. Benim de okulum yüzünden günde Witcher'a ayıracağım zaman maksimum 2 saat oyunu bitirebilir miyim? Beni ne gibi etkiler yoksa uzunda olsa illaki biter mi ya da hiç atılmasam mı Witcher 3'e?

Ben o sekilde bitirdim hafta sonu 3 4 saat gömerken hafta içi 1 saat civari oynadim. Cok guzel bir oyundu. 85 saatlik harika bir deneyim kazandim.

Arkadaşlar bu kadar büyütmeyin. Veya sebeplerini söyleyin oyunun neden uzun sürdüğünün. Oyunu bitirmek için, yani sadece ana görevden gideceksen aman aman bir uzunluğu yok. Ama bu oyun sadece ana görevden gidilmesi gereken bir oyun değil. Yan görevler ve New game+ modunda oynamak gerekiyor eğer oyunda gelişmek istiyorsak. DLC leride sayarsak 200-300 saat civarı olacaktır. Bu süreyi dahada uzatanlar var 100 lwl olmak istiyor ve en tepe silah ve zırhları elde etmek istiyorsak tabi...

Merhaba öncelikle ben oyunu 300 saatte bitirdim oyun 1-2 saatte her türlü oynanır sadece hikayeye kaptıramazsınız kendinizi ben bir oturuyordum 11saat hikayenin içinde oluyordu tabii siz o kadar oynamayın olay sadece hikayeye kaptırmakta 1-2 saat her türlü yeter yavaş yavaş daha zevklidir zaten iyi oyunlar.

Bir oyun için 2 saat az dostum. Ben sadece 2.5 gün günde 6-7 saat açıyorum, öyle %90 yetiyor.

Be ilk oynadığımda 40 saatte bitirdim ve 2 hafta kadar sürdü.(Dlc ler hariç). Bence baya da sardı yavaş yavaş oynamak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı