B Barısdgr Kilopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2017 #1 Öncelikle herkeze selamlar. Witcher 3 satın aldım ancak aklıma bir soru takıldı. Bilgisayarımda 8 GB RAM var sorun oluşturur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2017
Öncelikle herkeze selamlar. Witcher 3 satın aldım ancak aklıma bir soru takıldı. Bilgisayarımda 8 GB RAM var sorun oluşturur mu?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 10 Haziran 2017 #2 8 GB RAM yeterlidir. Şu videoda da 8 GB RAM'li sistemde test etmiştim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
8 GB RAM yeterlidir. Şu videoda da 8 GB RAM'li sistemde test etmiştim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et