Witcher 3 için mod önerisi

Gwynbleidd - Lore Friendly Geralt Retexture
No Infinite Bolts
Bonus olarak da şu level sistemi revizyonu ve büyük çaplı oynanış değişiklikleri modu.

Son düzenleme:
@strigoi Hocam attığınız grafik modu da çakışabiliyor bazı modlar ile. Benim modlar ile çalışmadılar. Hepsini bir kenara attım sadece sizin grafik modunu kurdum çalıştı. Buna da dikkat etsin kullanacak kişiler 🙂

Eki Görüntüle 818984

Görsel anlamda güzel gözüküyor, su yansımaları abartı olmuş ama. Toussiant'ın o güzel havasını götürüyor fakat böyle de oynanır gibi. Farklı bir hava kattı, keskinleştirme ayarını bu modla oynarken kapatmak gerek ek olarak söyleyeyim. Oyun çok kötü bir hale bürünüyor keskinleştirme ayarınızı açık bırakırsanız. Beraber kullanımında sorun çıkarmıyorsa bir de uzak çizim mesafesini yükselten bir mod vardı, onu da kullanırsanız tadından yenmez :D
Bilmiyordum hocam ben de çalıştı aslında. Yine de kullanacak arkadaşlar dikkat etsin.

Ben keskinleştirme kullanmıyorum hocam. Sevmiyorum, kötü gözüküyor bence. O yüzden denemedim ama doğrudur. Bence de yansımalar bir tık abartıya kaçmış ama güzel gözüküyor. Zaten çok kullanmadım bu modu. 3-5 daha kullanıp başka bir lighting modu bulacağım :D

Bilgisayarım kötü olduğu için grafik modu denemedim hiç. Ama kullandığım ve aklımda olan bazı modlar şöyle;

Toussaint Gwent Music in Base Game Gwent Matches​

Disable Fake Lights in All Quest​

Over 9000 - Weight Limit Mod​

TW2 Triss​

Fast Travel from Anywhere​

TradeMan​

Friendly Meditation​

New background for inventory​

Bence modsuz oyna, oyunun orijinal halini deneyimlemen daha iyi olur. İkinci kez oynarken modlu oynarsın.

Fast Travel from Anywhere.
Auto Apply Oils.
Witcher 2 Gear.
Witcher 2 Triss.
Phoenix Lighting.
No More Nudity.
Auto Loot.
Realistic Weather.
Addiotinal Stash Locations.
Better Bombs.
Better Potion.
HD Reworked Project.
HD Monsters.
Over 9000.
Rune Slots.
Ultra Grass.
Ultra Gore 2.
No Dirty Effect.
Better Roach Control.

Aklıma geldikçe güncelleyeceğim.
Hocam FPS düşürür mü bu grafik modları? Sosyal'in RPG bölümünde takıldım biraz ve zehri kaptım yine...

Hocam FPS düşürür mü bu grafik modları? Sosyal'in RPG bölümünde takıldım biraz ve zehri kaptım yine...
HD Reworked Project ve Ultra Grass düşürüyor. Özellikle HD Reworked Project bu bayağı düşürüyor. Bu yüzden sildim ben o modu.

Phoenix Lighting düşürmüyor diye biliyorum, diğerleri düşürüyor olsa gerek.
Lighting düşürmesin yeter, diğerleri önemli değil zaten. Çok özledim oyunu :D Yennefer'imi özledim.

Bu arada bir şey soracağım. Bu Vizima'da Kumandan'ın bize Witcher 2 seçimlerinin sorularını sorması için başlangıçta oyunu açarken neyi seçmemiz gerekiyor? Letho'yu bulmak istiyorum.

Lighting düşürmesin yeter, diğerleri önemli değil zaten. Çok özledim oyunu :D Yennefer'imi özledim.

Bu arada bir şey soracağım. Bu Vizima'da Kumandan'ın bize Witcher 2 seçimlerinin sorularını sorması için başlangıçta oyunu açarken neyi seçmemiz gerekiyor? Letho'yu bulmak istiyorum.
Ekran görüntüsü 2021-01-07 234042.png

Baştaki kutucuğu seçmeniz yeterli hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı