Witcher 3 kaç seviyede bitirilir?

Berk Özmet

Hectopat
15 levelde Skellige'ye gittim fakat önerilen seviye 16'ydı, sıkıntı olur mu? Bir de oyunu kaç levelde bitirebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 defa oyunu bitirdim. İlk bitirdiğimde sadece ana görevleri yapmıştım 23. Seviye de bitirmiştim. İkinci kez bitirdiğimde de 37. Seviye de bitirmiştim. Pek bir şey fark etmiyor ama tüm görevleri yaparak, kaçak zulaları falan ararsan zırh falan çok güçleniyor. Bu arada oyunun ek 2 dlc si var. Eğer onları da oynayacaksan her görevi yapmaya çalış. Çünkü oren lazım oluyor 😂

Oyuna alıştıysan sıkıntı olacağını sanmam dostum, :) görevin önerilen seviyesi ile aranızda 5-6 level fark olduğu zaman ölümcül olduğu yazıyor ama öyle birşey yok, combat sistemini ezberlediysen 10 level üst görevi bile yaparsın. Ayrıyeten normal bir oyuncu (ilk defa oynuyorsa) tek tük yan görev yapıp, sadece ana hikayeden giderse tahmini 45 seviyede vesaire tamamlar. Yan görev soru işaretleri falan silip süpürürse maksimum 50 seviyeyle falan kapatır ana hikayeyi. DLC'leri hesaba katmazsanız tabii. İki dlc'yi de oynarsanız herşeyi silip süpürerek 60 level falan olabilirsiniz. Ben 3 kere bitirdim toplamda, iki kere sıfırdan oynadım bir kere New game+ modunda, 86 levelim şuan.
10 level üstünü yapamazsın. Rakipler neredeyse hasar yemiyor denilebilir. Bahsettiğiniz şey kolay modda falan olur sadece.

15 levelde Skellige'ye gittim fakat önerilen seviye 16'ydı, sıkıntı olur mu? Bir de oyunu kaç levelde bitirebiliyorum.

Oyunun level sistemi saçma. 2-3 level üstünüzü kesebilirken 4 level de sanki adam uçmuş gibi 10 level atlatmış düşmana dönüyor. Kurufaka olan hiçbir düşmanı kesmenize izin vermiyor. Ya 20 saat uğraşçaksın ya da hiç savaşmayacaksın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı