Çözüldü Witcher 3 karakter ve cisim kaplamaları bulanık

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Başlıkta gördüğünüz gibi arkadaşlar. Her şey Ultra. Açılan her şeyi açtım. Ama böyle tuhaf Blur'lu gibi. Ne yapabilirim düzelmesi için?
İsterseniz fotoğraflara göz atabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
SSD' de de aynı maalesef. Sadece oyun hızlı açılıyor, karakter kaplamaları hâlâ rezalet durumda diyebilirim.

Arkadaşlar yok mudur çözümü? Oyunu sileceğim az kaldı. Her şey saçma sapan, rezalet gözüküyor.
Çözüm:
Oyun dosyalarına gidin. BIN klasörü içerisinde bulunan Config dosyasını komple silin. Sonrasında dosyaları doğrulayın. Tekrardan 3GB~' lık bir indirme yapacak ve düzeliyor. İyi oyunlar.
Bilen arkadaşlar sizlere yardımcı olacaklardır. Konu dışı olacak biraz yanlış anlamayın ama 250 saatin üzerinde oynadıktan sonra Geralt ı böyle görmek biraz komiğime gitti,güldüm.
İnşallah probleminizi çözersiniz.

Peki kaplamalar bir süre sonra düzeliyor mu?

Eğer düzeliyorsa sorun depolamadan dolayıdır; düzelmiyorsa oyunun böyle bir sorunu var maalesef.
Yok düzelmiyor. O sinematik kısımları full öyle. Oynayış kısmında ise bazen bozuk bazen düzgün. SSD' ye taşıyıp öyle deneyeceğim. Geri dönüş yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…