Witcher 3 kayıp temarya hazinesi nerede?

AzpheduS

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Şu an Witcher 3'de aile meseleleri görevini yapıyorum. En son baronun kızı ile oxenfurtta konuştum ve geri döndüm. Baronla konuştuktan sonra bana bu görevi verdi ve haritada işaretli lokasyonda hiçbir şey yok.

1604768618078.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Witcher 3'de aile meseleleri görevini yapıyorum. En son baronun kızı ile oxenfurtta konuştum ve geri döndüm. Baronla konuştuktan sonra bana bu görevi verdi ve haritada işaretli lokasyonda hiçbir şey yok.

Eki Görüntüle 729609
O bir hazine avı görevi. İsterseniz yapın, isterseniz yapmayın. Hikayeyi ilerleten bir görev değil. Eğer yaparsanız zırh, kılıç, para vs. bulursunuz. J tuşuna basıp istediğiniz görevi seçip yapabilirsiniz. Oyuna yeni başladığınıza göre ve işaret tabelayı yani başka bir bölgeyi gösterdiğine göre, görev büyük ihtimalle Ak Bostan'da. Yapıp yapmamak size kalmış. J tuşuna basıp ana görevlerden tekrar gidebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı