Oyuna yeniden başlamanız daha sağlıklı olur, Witcher serisinde herkesin 5 seviye olma yolu farklıdır. Bu bir RPG oyunu. Çok ilerlememişsiniz. Yeniden başlayın gitsin. Ayrıca indirimlerde oyun 20 TL civarı oluyor, almayı unutmayın.
Genelde oyunları satın alan bir insanım ama böyle eski çağ oyunlarını sevmem normalde bi bakayım olmazsa sonra alırım dedim. Baktım onlineıda yok hazır indirmişken kullanayım dedim.
Büyük ihtimal geri getiremezsin. OneDrive falan açık kalmışsa belki oraya kaydedilmiş olabilir. Bazı av uygulamaları da yedekliyor onlara da bakabilirsin.
@Dequb Online'ı yok diye oyunu satın alacakken almaktan vazgeçmek çok saçma ama yine de oyunu deneyin ve beğenirseniz almayı unutmayın. Ayrıca Witcher serisine 3. oyunla başlamakla hata yapmışsınız.
Genelde oyunları satın alan bir insanım ama böyle eski çağ oyunlarını sevmem normalde bi bakayım olmazsa sonra alırım dedim. Baktım onlineıda yok hazır indirmişken kullanayım dedim.
Bir bitmedi bu normieler de. İstediğini yapar kimse de karışamaz arkadaşa. İster parasıyla ister crackli oynar kimseyi de ilgilendirmez. Madem bu kadar seviyorsun oyunları orijinal kullanmayı kimseye karışmadan devam et.
@lkm13_688 Görüyorum ki kızgın atmışsın ancak bu oyun indirim de 17 TL'ye düşüyor. Hadi 200-300 TL olsa neyse. Ancak bu oyun 17 TL. Alınamayacak fiyat değil ki önce deneyim sonra alayım desin. Sevmezse iade eder. Olur biter.
@lkm13_688 görüyorum ki kızgın atmışsın ancak bu oyun indirim de 17 TL'ye düşüyor. Hadi 200-300 TL olsa neyse. Ancak bu oyun 17 TL. Alınamayacak fiyat değil ki önce deneyim sonra alayım desin. Sevmezse iade eder. Olur biter.
Tamam 17 liraya düşüyor haklısın, ancak kaç ayda bir. Adam indirim bekleyene kadar sıkılayacak. Veya YouTube'dan bitirecek. O zaman ne anlamı kaldı beklemenin. Herkesin durumu bir oyuna 200-300 lira verecek kadar iyi değil.