Witcher 3 kayıt dosyaları nereden indirilir?

Dequb

Decapat
Katılım
2 Ekim 2020
Mesajlar
120
Çözümler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
5 level anca olmuştum, o civarlardan bir kayıt dosyası lazım bana. Bilgisayarıma fotmat atmak zorunda kaldım ve crackli kullanıyorum :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna yeniden başlamanız daha sağlıklı olur, Witcher serisinde herkesin 5 seviye olma yolu farklıdır. Bu bir RPG oyunu. Çok ilerlememişsiniz. Yeniden başlayın gitsin. Ayrıca indirimlerde oyun 20 TL civarı oluyor, almayı unutmayın. 😉
 
13 liraya düşüyor indirimlerde neden satın almıyorsunuz korsan kullanıyorsunuz?
Genelde oyunları satın alan bir insanım ama böyle eski çağ oyunlarını sevmem normalde bi bakayım olmazsa sonra alırım dedim. Baktım onlineıda yok hazır indirmişken kullanayım dedim.
 
Büyük ihtimal geri getiremezsin. OneDrive falan açık kalmışsa belki oraya kaydedilmiş olabilir. Bazı av uygulamaları da yedekliyor onlara da bakabilirsin.
 
@lkm13_688 Görüyorum ki kızgın atmışsın ancak bu oyun indirim de 17 TL'ye düşüyor. Hadi 200-300 TL olsa neyse. Ancak bu oyun 17 TL. Alınamayacak fiyat değil ki önce deneyim sonra alayım desin. Sevmezse iade eder. Olur biter.
 
@lkm13_688 görüyorum ki kızgın atmışsın ancak bu oyun indirim de 17 TL'ye düşüyor. Hadi 200-300 TL olsa neyse. Ancak bu oyun 17 TL. Alınamayacak fiyat değil ki önce deneyim sonra alayım desin. Sevmezse iade eder. Olur biter.

Tamam 17 liraya düşüyor haklısın, ancak kaç ayda bir. Adam indirim bekleyene kadar sıkılayacak. Veya YouTube'dan bitirecek. O zaman ne anlamı kaldı beklemenin. Herkesin durumu bir oyuna 200-300 lira verecek kadar iyi değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı