Witcher 3 Kayıt Yapmıyor

whywouldnt?

Hectopat
Katılım
17 Temmuz 2018
Mesajlar
1.544
Çözümler
2
Yer
Linkin Park
1543052047274.png

Steam'den satın aldım. Korsan değil. Boş kayıt yuvasına bastığımda kayıt yapmıyor. Ve her seferinde baştan oynamam gerekiyor yardım eder misiniz?
 
Steam hesabından başkası mı oynadı eskiden veya bilgisayar mı eski? 9 Eylül save i nasıl oluyor ki sende hem. ilginç.
Çıldırmak üzereyim. Oyunu çalıştırıyor mu diye korsan indirdim. Çalışıyordu sonra satın aldım böyle oldu hiç bir şekilde save yapamıyorum. Korsan dosyaları da sildim.
 
Hocam hala kanlı baronu gördüğüne göre başka bir yerde save dosyası kalmış olmalı. İnanıyorum ki onu sildiğin de sorun düzelecek.
Hocam nerde olabilir ki :(
@FrontPage @FalconPolat siz Witcher oynuyordunuz. Yardım eder misiniz?
Hocam hala kanlı baronu gördüğüne göre başka bir yerde save dosyası kalmış olmalı. İnanıyorum ki onu sildiğin de sorun düzelecek.
Belgelerimde gamesaves dosyası kalmış haklıymışsın :) Teşekkürler şimdi DLC'ler gitti bu nedir ya :) DLC'ler oyunun başında gözükmüyor neden acaba?
Ahahahaha. Şimdi save'ler gitti ama hala save almıyor :D Cidden komik.
 

Dosya Ekleri

  • witcher-min.png
    witcher-min.png
    687,6 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Kesin çözümü söylüyorum arkadaşlar uzun bir zamandır bende bu sıkıntıyı çekiyorum kendi çapımda ufak çözümler bulmuştum fakat hepsi geçici şeylermiş. Neyse oyunun save dosyalarını engelleyen şey Windows defender ( ben onu kullandığım için onu kapattım ) sonra oyundayken save aldım şaka gibi geldi bana ama save i aldı az sövmedim neyse dedim saçma birşey herhalde defender in güvenlik duvarını tekrar açtım ve oyunda tekrar save aldım yine aldı. Oyundaki save sistemini bile hatalı görüp engelleyen bi duvarımız var helal olsun dedim neredeyse 10 level aşşağıya düştüm bu olay sayesinde ve gözüme 5 gündür uyku girmedi diyebilirim. Save alırken dosyalarda bir sıkıntı var herhalde dedim ve bir yedeğini alıp saveleri tek tek ana dosya da kontrol ettim size de tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı