Witcher 3 kedi okulu teçhizatı 2. kısım

rownes

Centipat
Merhabalar, kedi okulu teçhizatının 2. kısmını yapmakta bir sorun yaşıyorum. Ya oyun bir şekilde buga girdi ya da onunla bağlantılı olan bir görev mi var bilmiyorum ama haritada herhangi bir görev kalmadı açıkçası. Skellige görevlerini yapıyorum şu an. 2. kısım terfi şemalarını yaparken pantolon şemasının olduğu yeri biliyorsunuzdur, hatta bunun için bir görsel de ekleyeceğim, ne kadar araştırma yaparsam yapayım görselde olan kısım gördüğüm herkeste açık fakat bende kapalı ve bu yüzden yapamıyorum. Haliyle üst seviye hallerini de yapamıyorum eşyaların. Haritada işin ilginç yanı soru işareti de kalmadı, görevde kalmadı işin içinden çıkamadım.

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, kedi okulu teçhizatının 2. kısmını yapmakta bir sorun yaşıyorum. Ya oyun bir şekilde buga girdi ya da onunla bağlantılı olan bir görev mi var bilmiyorum ama haritada herhangi bir görev kalmadı açıkçası. Skellige görevlerini yapıyorum şu an. 2. kısım terfi şemalarını yaparken pantolon şemasının olduğu yeri biliyorsunuzdur, hatta bunun için bir görsel de ekleyeceğim, ne kadar araştırma yaparsam yapayım görselde olan kısım gördüğüm herkeste açık fakat bende kapalı ve bu yüzden yapamıyorum. Haliyle üst seviye hallerini de yapamıyorum eşyaların. Haritada işin ilginç yanı soru işareti de kalmadı, görevde kalmadı işin içinden çıkamadım.

Eki Görüntüle 1206189
Dijkstra görevine bağlı olabilir orası

Yaptığın görevlerle ilgili bu. Radovid için bir iyilik görevi baslayana kadar kapı açılmaz. Satır'ın WJ görevini yapmışsın/başlamışsın sanırım.
Şimdi dikkat ettim. Tüm görevleri bitirdin mi?

Yaptığın görevlerle ilgili bu. Radovid için bir iyilik görevi baslayana kadar kapı açılmaz. Satır'ın WJ görevini yapmışsın/başlamışsın sanırım.
Şimdi dikkat ettim. Tüm görevleri bitirdin mi?

Satır ile küçük görevi yaptım şu zamana kadar sadece. Ayrıca haritada hiçbir görevim yok ki şu anda. DLC dışında.

Bu bir göreve bağlı bu kapının anahtarını o görevde veriyordu galiba.

O demirin üstünde geçince herhangi bir etkileşim çıkmıyor ki, kilitli vs yazmıyor.

Evet ama orayı ben tek yaptım. İki seçenek var ya orada ya tek yapıyosun ya da Satır'ın çetesiyle beraber. Ben tek yapmıştım orayı.
Eğer saldırdıysanız, ve o görevden sonra Radaovid'in askerleri sizi çağırmadıysa geçmiş olsun demekten başka bir şey kalmıyor. Bug-oyunun bir cilvesi arası bir şey bu. O görevden sonra olay bölgesinden hızlıca uzaklaşınca "Radaovid için bir iyilik" görevi açılmıyor. Bu görev açılmadığı içinde kapının açılması imkansız.

Eğer saldırdıysanız, ve o görevden sonra Radaovid'in askerleri sizi çağırmadıysa geçmiş olsun demekten başka bir şey kalmıyor. Bug-oyunun bir cilvesi arası bir şey bu. O görevden sonra olay bölgesinden hızlıca uzaklaşınca "radaovid için bir iyilik" görevi açılmıyor. Bu görev açılmadığı içinde kapının açılması imkansız.

Tek tek tamamlanmış görevlerimi kontrol ettim öyle bir görev yok, görev listemde de yok. Böyle iş mi olur arkadaş kedi ekipmanını yapamıycaz mı şimdi yani. Hatta şuan Karakterler kısmını da kontrol ettim şu zamana kadar kimlerle etkileşime geçtim diye, Radaovid diye karakterle bile etkileşime geçilmemiş hiç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı