Witcher 3 Kedi Zırhı Nereden Alınır?

Arkadaşlar, Witcher 3'te Kedi Okulu teçhizatının şemalarını topladım. Hepsini yani 7'sini de topladım fakat şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Bir demirciye gittim fakat halledemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
@Lyrinx Hocam, yine ben. 😅

Arkadaşlar, Witcher 3'te Kedi Okulu teçhizatının şemalarını topladım. Hepsini yani 7'sini de topladım fakat şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Bir demirciye gittim fakat halledemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam onu sıradan demircilerle halledemezsiniz. Blood & Wine DLC'sinde bir bir demirciden yan görev alıyordunuz. Bu demircinin eski ustası elf sanırım. O demirci size nerede bulabileceğinizi söylüyordu o şemaları. O da karşılığında kopyasını çıkartıp isterseniz üretiyordu. Yani demem o ki ya o demirciye yaptıracaksınız ya da usta bir demirciye.

Merhaba :) beni etiketlemende sıkıntı yok, kılıçları demircilere, (Novigrad'daki Hattori'ye, bu kişinin hizmetlerini açmak için yan görev yapmalısın. Bir demirci ikonunun üstünde sarı ünlem olacak, illahaki denk gelirsin) zırhları ise ismini unuttuğum kişilere (Baronun kalesindeki Fergus'a) yaptırabilirsin.

Ek olarak, üstün ekipmanlar topladıysan amatör zırhçılar ve demirciler o teçhizatları işleyemez. Minimum kalfa zırhçı veya demirci bulman gerek, internetten yerlerine bakabilirsin.

Son düzenleme:
Kılıç şemalarını demirciler, zırhları ise zırhçılar hallediyor. Craft menüsünde zırhların, kılıçların gözükmesi lazım. Gereken malzemeleri toplayıp imal ediyorsun bu kadar. Eğer teçhizat gözükmüyorsa, zırhçının veya demircinin seviyesi yetmiyor, yapamıyor demektir.

Teçhizatlar, en son Büyük Usta seviyesine çıkıyor. Kılıçları büyük usta seviyesine çıkarman için Demirci Hattori işini görüyor. Yani seviyesi yetiyor.

Ama zırhları Büyük Usta seviyesine çıkarmak istiyorsan, Blood and Wine ek paketini alman gerekiyor. Elf çırağı Lazare'ye yaptırman gerekiyor. Çünkü normal haritadaki hiçbir zırhçının seviyesi yetmiyor.

Kılıç şemalarını demirciler, zırhları ise zırhçılar hallediyor. Craft menüsünde zırhların, kılıçların gözükmesi lazım. Gereken malzemeleri toplayıp imal ediyorsun bu kadar. Eğer teçhizat gözükmüyorsa, zırhçının veya demircinin seviyesi yetmiyor, yapamıyor demektir.

Teçhizatlar, en son Büyük Usta seviyesine çıkıyor. Kılıçları büyük usta seviyesine çıkarman için Demirci Hattori işini görüyor. Yani seviyesi yetiyor.

Ama zırhları Büyük Usta seviyesine çıkarmak istiyorsan, Blood and Wine ek paketini alman gerekiyor. Elf çırağı Lazare'ye yaptırman gerekiyor. Çünkü normal haritadaki hiçbir zırhçının seviyesi yetmiyor.
Hocam peki Hearts of Stone’da olan Rün Yazıcısı yapabiliyor mu büyük usta setlerini? Neredeyse her türlü craft işini yapabiliyordu diye hatırlıyorum.

Hocam peki Hearts of Stone’da olan Rün Yazıcısı yapabiliyor mu büyük usta setlerini? Neredeyse her türlü craft işini yapabiliyordu diye hatırlıyorum.
O kara adamın bir görevi vardı yanlış hatırlamıyorsam. O görevi yapınca daha iyi bir miktara rünlerden faydalanıyorduk. Ama seviyem az olduğu için görevi yapamadım. O yüzden tam bilmiyorum hocam. Ama bana yapamaz gibi geliyor. Evrende bildiğim kadarıyla tek bir Büyük Usta var. O da Elf çırağı Lazare. Velen'deki Fergus falan Ustaca Yapım'da tıkanıyor. Ondan üstü yok.

O kara adamın bir görevi vardı yanlış hatırlamıyorsam. O görevi yapınca daha iyi bir miktara rünlerden faydalanıyorduk. Ama seviyem az olduğu için görevi yapamadım. O yüzden tam bilmiyorum hocam. Ama bana yapamaz gibi geliyor. Evrende bildiğim kadarıyla tek bir Büyük Usta var. O da Elf çırağı Lazare. Velen'deki Fergus falan Ustaca Yapım'da tıkanıyor. Ondan üstü yok.
Oyuna müsait olduğum zaman girip bir kontrol edeceğim hocam. Yapabildiğini okumuştum bir yerde ama emin değilim, yanlış bilgi olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı