L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 25 Ocak 2021 #1 Daha 5 dakika önce açıktı bilgisayar ve Witcher 3'ün ana menüsündeydim, sistemi yeniden başlatmıştım. Şimdi açtığımda Witcher 3'ün Steam'den silindiğini fark ettim, Tekrar 50 GB yüklemek istemiyorum. Var mıdır geri getirmenin bir yolu?
Daha 5 dakika önce açıktı bilgisayar ve Witcher 3'ün ana menüsündeydim, sistemi yeniden başlatmıştım. Şimdi açtığımda Witcher 3'ün Steam'den silindiğini fark ettim, Tekrar 50 GB yüklemek istemiyorum. Var mıdır geri getirmenin bir yolu?
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 25 Ocak 2021 #11 Lyrinx dedi: İndire bastım ve dosyalar aranıyor. Eki Görüntüle 852161 Biraz yavaş doluyor bar, biter birazdan. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yani. Eksik dosyaları yüklüyor şu an. Artı 0 Eksi
Lyrinx dedi: İndire bastım ve dosyalar aranıyor. Eki Görüntüle 852161 Biraz yavaş doluyor bar, biter birazdan. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yani. Eksik dosyaları yüklüyor şu an.
KS KS L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 25 Ocak 2021 #12 Tek7HackDedi dedi: Oyun açıkken mi tekrar başlattın? Oyunu yüklemeye başladığında kaç GB gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, oyunu kapatıp tekrar başlattım diye hatırlıyorum. kaboom295 dedi: Oyunun yüklü olduğu yeri seçerek indirmeye çalışır mısın? Genişletmek için tıkla... 326001 dedi: Yüksek ihtimal bir daha yükleye basarsanız, eksik dosyaları vs. en fazla 10 dakikada yükleyip açacak. Tamamen silinmemiştir. Genişletmek için tıkla... jax teller fanboyu dedi: Dosya konumuna gider misin? Algılamama ihtimali var oyunu. Program Files x86/Steam/steamapps/common yolunda var mı Witcher 3? Genişletmek için tıkla... 192809 dedi: Sistem geri yükleme seçeneği varsa geri dönebilirsin ama nasıl olmuş anlam veremedim. Veri kaybı mı yaşadın? Genişletmek için tıkla... 304191 dedi: Dosya konumunu bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Junji Ito dedi: Hocam çok basit olucak ama bilgisayarı yeniden başlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tek7HackDedi dedi: Oyun açıkken mi tekrar başlattın? Oyunu yüklemeye başladığında kaç GB gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Satanay dedi: Siz indirmeyi başlatın. Tam boyut gözüksede 10-20 dakikaya dosyaları doğrulamış, indirmiş sayacaktır Steam. Genişletmek için tıkla... 326001 dedi: Dediğim gibi yani. Eksik dosyaları yüklüyor şu an. Genişletmek için tıkla... Oyun açıldı, teşekkür ederim desteğiniz için. 50 GB tekrar indireceğim diye korktum bir an İngilizce açıldı oyun, onu da düzeltirim. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Oyun açıkken mi tekrar başlattın? Oyunu yüklemeye başladığında kaç GB gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Hayır, oyunu kapatıp tekrar başlattım diye hatırlıyorum. kaboom295 dedi: Oyunun yüklü olduğu yeri seçerek indirmeye çalışır mısın? Genişletmek için tıkla... 326001 dedi: Yüksek ihtimal bir daha yükleye basarsanız, eksik dosyaları vs. en fazla 10 dakikada yükleyip açacak. Tamamen silinmemiştir. Genişletmek için tıkla... jax teller fanboyu dedi: Dosya konumuna gider misin? Algılamama ihtimali var oyunu. Program Files x86/Steam/steamapps/common yolunda var mı Witcher 3? Genişletmek için tıkla... 192809 dedi: Sistem geri yükleme seçeneği varsa geri dönebilirsin ama nasıl olmuş anlam veremedim. Veri kaybı mı yaşadın? Genişletmek için tıkla... 304191 dedi: Dosya konumunu bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Junji Ito dedi: Hocam çok basit olucak ama bilgisayarı yeniden başlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tek7HackDedi dedi: Oyun açıkken mi tekrar başlattın? Oyunu yüklemeye başladığında kaç GB gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Satanay dedi: Siz indirmeyi başlatın. Tam boyut gözüksede 10-20 dakikaya dosyaları doğrulamış, indirmiş sayacaktır Steam. Genişletmek için tıkla... 326001 dedi: Dediğim gibi yani. Eksik dosyaları yüklüyor şu an. Genişletmek için tıkla... Oyun açıldı, teşekkür ederim desteğiniz için. 50 GB tekrar indireceğim diye korktum bir an İngilizce açıldı oyun, onu da düzeltirim.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 25 Ocak 2021 #13 Lyrinx dedi: Hayır, oyunu kapatıp tekrar başlattım diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar Artı 0 Eksi
Lyrinx dedi: Hayır, oyunu kapatıp tekrar başlattım diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar