Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 30 Mart 2021 #1 Oyuna yeni başladım 4 Level'dim herhalde. Oyunda gümüş kılıç ve normal kılıç var farkları nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2021
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2021 #2 Çelik insanlar için gümüş ise yaratıklar için kullanılıyor.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #3 Coda dedi: Oyuna yeni başladım 4 Level'dim herhalde. Oyunda gümüş kılıç ve normal kılıç var farkları nedir? Genişletmek için tıkla... Birisi insanlar diğeri yaratıklar için.
Coda dedi: Oyuna yeni başladım 4 Level'dim herhalde. Oyunda gümüş kılıç ve normal kılıç var farkları nedir? Genişletmek için tıkla... Birisi insanlar diğeri yaratıklar için.
geralt23 Decipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.047 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #4 Coda dedi: Oyuna yeni başladım 4 Level'dim herhalde. Oyunda gümüş kılıç ve normal kılıç var farkları nedir? Genişletmek için tıkla... Gümüş kılıçla canavar normal kılıçla adam kesiyorsun.
Coda dedi: Oyuna yeni başladım 4 Level'dim herhalde. Oyunda gümüş kılıç ve normal kılıç var farkları nedir? Genişletmek için tıkla... Gümüş kılıçla canavar normal kılıçla adam kesiyorsun.
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 30 Mart 2021 #6 Çelik kılıç insanlar, ayılar, kurtlar için. Gümüş kılıç yaratıklar için. Bir hayduta gümüş kılıç ile saldırırsan, gümüş kılıç ne kadar güçlü olursa olsun az bir hasar bırakır. Aynı şey çelik kılıç için de geçerli.
Çelik kılıç insanlar, ayılar, kurtlar için. Gümüş kılıç yaratıklar için. Bir hayduta gümüş kılıç ile saldırırsan, gümüş kılıç ne kadar güçlü olursa olsun az bir hasar bırakır. Aynı şey çelik kılıç için de geçerli.
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Yer EVREN 30 Mart 2021 #7 Gümüş = yaratık Çelik = insan
Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 842 Çözümler 6 31 Mart 2021 #8 "Her ikisi de canavar öldürmek için." -Rivialı Geralt'a kendisine 2 kılıcından birini canavar, öbürünü insan öldürmek için mi kullandığı sorulduğunda verdiği cevap.
"Her ikisi de canavar öldürmek için." -Rivialı Geralt'a kendisine 2 kılıcından birini canavar, öbürünü insan öldürmek için mi kullandığı sorulduğunda verdiği cevap.