Witcher 3 Kılıç Ve Zırh Tavsiyesi

İnancays

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese, bir konu hakkında Witcher bilenlere danışmak istiyorum. Şuanda oyunun main hikayesinin sonlarına yaklaşmış durumdayım 28 seviyeyim fakat hala bir tüccardan aldığım normal bir zırhı kullanıyorum, zırh kötü değil ama efsunger teçhizatı olmaması beni biraz rahatsız ediyor. Hikayeyi bir kenara koyup karakteri biraz geliştirmek istiyorum. Griffin school teçhizatlarını buldum kılıçlarını vs yaptım ama kullandığım kılıçlara göre biraz düşük kaldı. Öneriniz var mı acaba şunu yap bunu yap gibi?

Kullandığım zırh ve kılıçları aşağıya bırakıyorum;

1641806599140.png

Bu kılıç hikaye içerisinde birinden hediye olarak geldi spoiler vermemek için kim olduğunu vs söylemeye gerek yok,
1641806617178.png

Bu kılıç da aynı kişiden ödül olarak geldi,
1641806709823.png

Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Dünyayı gez, witcher okullarından kalan planları topla, her oynayış tarzına göre özelliklere sahip özel witcher zırh ve kılıç yapım ve geliştirme şemaları mevcut onları bul.

geliştirme şemaları hakkında hiçbir bilgim yok nedir acaba nasıl bulunur?
Demircilerden alışveriş yaparken ünlem olan haritalar sattığını göreceksin, onlar ile bulacaksın.

Bu arada muhtemelen hikayede sona yaklaşmadın, 27-28 seviyelerinde bitmiyor oyun.

Geliştirme şemaları hakkında hiçbir bilgim yok nedir acaba nasıl bulunur?

Satıcılarda harita oluyor onları alıyorsun sonra görev çıkıyor gidip şemayı buluyorsun en son seviyesine göre bir demircide yaptırıyorsun.

Ben en çok kedi okulu zırhını seviyordum.

Çoğu kişi kedi okulu teçhizatlarını öneriyor tamamdır teşekkürler.
Eğer kedi setinden devam edeceksen şu kahverengi skilllerden hafif zırh giydiğinde saldırı hızını ve kritik hasarını artıran bir skill var, onu almanı tavsiye ederim.

Eğer biraz HoS DLC'si üzerinden devam edersen Engerek zırhını da kullanabilirsin. Daha iyi bir zırh açıkçası.

Çoğu kişi kedi okulu teçhizatlarını öneriyor tamamdır teşekkürler.

Bir de skill kısmında kedi okulu zırhı ile ilgili bir skill vardı, onu açınca parça başına %5 kritik hasar mı ne bir şey geliyordu onu da açınca çok güzel oluyor.

Ek olarak bu zırhlar bir kere yapıldı bitti değil, leveline göre yükseltme yapman gerekecek, atıyorum ilk halini 15 levelde giydin, 20 olunca 2. haline yükselteceksin, bu şekilde levelinle birlikte zırhınıda güçlendireceksin ki zayıf kalmasın.

Eğer kedi setinden devam edeceksen şu kahverengi skilllerden hafif zırh giydiğinde saldırı hızını ve kritik hasarını artıran bir skill var, onu almanı tavsiye ederim.
1641807453175.png

Bir de skill kısmında kedi okulu zırhı ile ilgili bir skill vardı, onu açınca parça başına %5 kritik hasar mı ne bir şey geliyordu onu da açınca çok güzel oluyor.

Ek olarak bu zırhlar bir kere yapıldı bitti değil, leveline göre yükseltme yapman gerekecek, atıyorum ilk halini 15 levelde giydin, 20 olunca 2. haline yükselteceksin, bu şekilde levelinle birlikte zırhınıda güçlendireceksin ki zayıf kalmasın.
Bunu diyorsunuz sanırım. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı