Witcher oyunları ve kitaplarını kısaca açıklayan videolar izlemen yeterli olacaktır.Arkadaşlar kendime Witcher 3 aldım da oynamak için.
Kitaplarını okuyup da mı oyuna başlamalıyım?
Bir de galiba Türkçe PDF yok kitaplarının. 1. kitabı var tek onu okumuştum eskiden.
Aklımda Dandelion ve kısrak Yennefer kaldı tek 1. kitaptan maalesef. Okusam güzel olurdu sanki.Farketmez hiç kitaplarını okumadım, oyun çok güzel, detaylı ve hikayesi güzel akıyor ama iyice incelemen lazım oyunu. Bölümlerde vb. kaybetmen hep detaylara dikkat etmemekten vb. oluyor
Kitapları okumana gerek yok ama önceki oyunları oynamanı öneririm. Hepsi birbirinin devamı çünkü. 1. oyunun sadece hikayesini izleyebilirsin internetten baya kötü çünkü ama 2. oyunun hala gideri var.Arkadaşlar kendime Witcher 3 aldım da oynamak için.
Kitaplarını okuyup da mı oyuna başlamalıyım?
Bir de galiba Türkçe PDF yok kitaplarının. 1. kitabı var tek onu okumuştum eskiden.
Seri komple var zaten ama 1 ve 2 o kadar büyük çaplı olmadığı için ilgimi çekmedi hiç.Kitapları okumana gerek yok ama önceki oyunları oynamanı öneririm. Hepsi birbirinin devamı çünkü. 1. oyunun sadece hikayesini izleyebilirsin internetten baya kötü çünkü ama 2. oyunun hala gideri var.
1. kitabu güzeldi, ben okudum. PDF ama.Witcher oyununu oynayarak başla. Kitabını zevk olarak oku, hikayesi çok iyi.
Seri komple var zaten ama 1 ve 2 o kadar büyük çaplı olmadığı için ilgimi çekmedi hiç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.