Witcher 3 menü teması nasıl siyah yapılır?

İşletim sistemi
Windows 10

TRCONNOR

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengence 16 Gb DDR 5 5200 Mhz Tek Kanal
Ekran kartı
Msı Ventus 2X Rtx 4060 8 Gb
Anakart
Msı Pro A620M-E
İşlemci
Ryzen 5 7600
Arkadaşlar oyun ayarlarında bu ayarı bulamadım nasıl resimdeki gibi yapıyoruz?

Ekran Görüntüsü (95).png

Not: Resmi bir videodan SS olarak aldım görsel bana değildir.

Arkadaşlar oyun ayarlarında bu ayarı bulamadım nasıl resimdeki gibi yapıyoruz?

Eki Görüntüle 2353726

Not: Resmi bir videodan SS olarak aldım görsel bana değildir.

Bu tema değişikliği için modlarla yapılıyor Nexus Mods gibi sitelerden Witcher 3 Dark UI veya menu replacer bu modları indirerek yapabilirsiniz modları kurarak arayüzde değişikliği yaparsınız.

Modlar ile yapıyorlar. Atölye kısmına veya internetteki modlara bakın.

Hocam bir kere %100 save indirmiştim Nexus'dan o savede menü aynı şekildeydi oyunda büyük ihtimal böyle bir ayar var ama ben bulamadım sanırım.

Bu tema değişikliği için modlarla yapılıyor Nexus Mods gibi sitelerden Witcher 3 Dark UI veya menu replacer bu modları indirerek yapabilirsiniz modları kurarak arayüzde değişikliği yaparsınız.
Hocam bir kere %100 save indirmiştim Nexus'dan o savede menü aynı şekildeydi oyunda büyük ihtimal böyle bir ayar var ama ben bulamadım sanırım.

Anladım oyun için de böyle ayar var ama bulamadın maalesef oyunun temasını doğrudan değiştirecek bir yerleşik seçenek yok ancak bazı kullanıcılar oyun içindeki grafik ayarları veya dosya düzenlemeleri ile benzer değişiklik yapıyorlar eğer mod kullanmadan çözüm arıyorsan Config dosyasında veya grafik ayarlarından gizli seçenek olabilir ama resmi siyah tema bulunmuyor.

Anladım oyun için de böyle ayar var ama bulamadın maalesef oyunun temasını doğrudan değiştirecek bir yerleşik seçenek yok ancak bazı kullanıcılar oyun içindeki grafik ayarları veya dosya düzenlemeleri ile benzer değişiklik yapıyorlar eğer mod kullanmadan çözüm arıyorsan Config dosyasında veya grafik ayarlarından gizli seçenek olabilir ama resmi siyah tema bulunmuyor.

Söylediğiniz şeyi nasıl yapabilirim peki hocam bir video var mı atabileceğiniz.

Söylediğiniz şeyi nasıl yapabilirim peki hocam bir video var mı atabileceğiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir video buldum umarım yararlı olur. Otomatik alt yazı var Türkçe yapabilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı