Witcher 3 modu çalışmıyor

EmreLK2

Hectopat
Selam, "Witcher 3 mod Manager" ile mod kurmaya çalıştım "hoods" adında bir pelerin modu kurmak istedim mod Manager'e yükledim ve aktif ettim. Oyuna girdim, herhangi bir hata ile de karşılaşmadım lakin mod çalışmadı manuel olarak modu kurmaya calıştım mods klasörüne attım yine çalışmadı en son olarak farklı bir mod denedim o da çalışmadı. Yani kısacası oyuna modu kuruyorum lakin mod oyun icinde çalışmıyor. Bu konu hakkında bir fikri olan var mı? Nasıl modları oyun icinde aktif ederim?

Hoodu mods klasörüne atınca mod kurulmuyordu. Sanırım bin klasörüne bir şey atacaktın veya düzenleyecektin. Oyun menüsünde karşına Mods adlı bir klasör çıkacaktı ve oradan düzenleme yapıyordun. Pelerin açıp kapatma ise numlock tuşlarıylaydı. Benimkinde 8 di mesela. Saraya gitmeye falan gerek duymadım. Modun linkini atar mısın buraya?

Hocam onun dısında envanter e girince sağ köşede zırhların altında 2 tane boş slot olması gerekmez mi hood alınca oraya takmak icin bende o slotlar gözükmüyor.
Onun da ekstra modu var. Şahsen ben bunu kullanıyorum.

Hocam onun dısında envanter e girince sağ köşede zırhların altında 2 tane boş slot olması gerekmez mi hood alınca oraya takmak icin bende o slotlar gözükmüyor.
hocam mod bu Hoods

Onun da ekstra modu var. Şahsen ben bunu kullanıyorum.

tamamdır hocam sağolun bi böyle deneyeyim

Numlock tuşlarıyla çıkması lazımdı galiba hoodun. Modun içinden not defteri tarzı bir klasör çıkması lazım. Oradan ayarlarsın, çıkmışsa belgelere kopyalayacaksın içindekileri. Yapamazsan haber ver.
Ben de bu modu kullanıyorum ve satıcıdan alman gerekiyor. Dosyalar üzerinde ekstra bir işleme gerek yok. Çok zeki arkadaş birazdan itiraz eder ama haberin olsun.
Satıcıdan alması gerekmiyor arkadaşım :)) Klasik o siyah hooddan bahsediyorsak alması gerekmiyor. Numlock tuşları kullanarak takıyor veya gizliyorsun. Bilip bilmeden konuşmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı