Witcher 3 mü? Minecraft: Story Mode mu?

:eek:
Witcher 3---> 19 Mayıs 2015
Minecraft Story Mode--->13 Ekim 2015

:eek:

Witcher oyunlarının kökeni 2007'ye dayanır. Minecraft'ın 2009.

Witcher 3 her bakımdan adını ağzıma alma zahmetinde bulunmayan, bir oyuna her türlü üstünlük sağlar.

Küfür ve cinsel içerikli sahneleri ayarlardan sansürleyebilirsiniz.

Önceki konulara dayanarak, troll olduğunu biliyorum. Bu yüzden tartışma zahmetinde bulunmayacağım.

Hangisi alırsanız alın...

Ben troll değildim. CS GO'nun Zula çakması olduğunu düşündüğüm doğruydu. Ben gerçekten böyle düşünüyordum. Ama beni troll diye banladılar.

Şaka mi ? Minecraft Witcher ile karşılaşacak seviyede bir oyun değil Witcher daha gelişmiş ve komplike bir oyun ve birden fazla sonu bildiğim kadarıyla Minecraft ta böyle bir durum yok ama yinede istediğinizi alın bence.

Lightning Siz CS:GO, Zula' nın çakmasıdır diyen degilmisiniz?

Evet bence öyle ama konumuz şu anda bu değil.

Şaka mi ? Minecraft Witcher ile karşılaşacak seviyede bir oyun değil Witcher daha gelişmiş ve komplike bir oyun ve birden fazla sonu bildiğim kadarıyla Minecraft ta böyle bir durum yok ama yinede istediğinizi alın bence.

Bence Minecraft çok güzel bir oyun Witcher 3 ise daha çok küfürlü ve uygunsuz sahneleri var uygun değil Minecraft: Story Mode'un hikayesi Witcher 3'ten daha iyi ama arkadaşlar bana Witcher 3'ü önerdi ve Witcher 3'ün grafikleri iyi o yüzden kararsız kaldım.

Alakası bile yok 2 oyunun. Ayrıca Witcher 3 daha önce çıkmış bir oyun. Bu kanıya nasıl vardınız anlayamadım.

Witcher 3 genel olarak başarılı bir yapıt. Bir miktar uygunsuz sahneleri var, oyun içi sansür ayarı var, isterseniz kullanırsınız. Yaşınız küçükse Minecraft alın.

11 yaşındayım sizce neyi almalıyım?

İnşallah şakadır :) bu iki oyun karşılaştırılamaz bile tabiki Witcher 3.

Minecraft'ın hikayesi Witcher 3'ten iyidir ve küfür yoktur. Uygunsuz sahne de yoktur ama arkadaşlar Witcher 3 önerdi grafikleri daha iyi. Ben de o yüzden kararsız kaldım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı