Aliwrz Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 334 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 2060-İ510400f Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2023 #21 Rdr 2 daha iyidir.
ImmortalTR1 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #22 Rdr2 almalisin 18 saat oynadım . Oyunun daha başlarında sayılırım. Gerçekten güzel oyun
A Ahmet Muhsinn Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #23 RDR2'de 20 kurşun yiyosun sonra bir soda içiyorsun iyilesiyosun.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #24 Ahmet Muhsinn dedi: RDR2'de 20 kurşun yiyosun sonra bir soda içiyorsun iyilesiyosun. Genişletmek için tıkla... Düşmanlar toplu gruplar oluyor genelde ve birkaç kurşundan ölüyorsun zaten. Herhalde en basit moddasın.
Ahmet Muhsinn dedi: RDR2'de 20 kurşun yiyosun sonra bir soda içiyorsun iyilesiyosun. Genişletmek için tıkla... Düşmanlar toplu gruplar oluyor genelde ve birkaç kurşundan ölüyorsun zaten. Herhalde en basit moddasın.
A Ahmet Muhsinn Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #25 Zor moddada bitirdim normalde de basittede hepsi çok kolay. RDR2 o kadar da abartılacak bir oyun değil abi at sür oraya git adam kes şuraya git onu öldür tm hikayesi güzelde o kadar da değil yani.
Zor moddada bitirdim normalde de basittede hepsi çok kolay. RDR2 o kadar da abartılacak bir oyun değil abi at sür oraya git adam kes şuraya git onu öldür tm hikayesi güzelde o kadar da değil yani.
kendineguitarist Decapat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #26 Atakan Alp Arslan dedi: Witcher 3 almalısın kesinlikle RDR 2 at üstünde geçiyor. Genişletmek için tıkla... Witcher da merso sürüyor arkadas galiba.
Atakan Alp Arslan dedi: Witcher 3 almalısın kesinlikle RDR 2 at üstünde geçiyor. Genişletmek için tıkla... Witcher da merso sürüyor arkadas galiba.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #27 Ahmet Muhsinn dedi: RDR2 o kadar da abartılacak bir oyun değil abi at sür oraya git adam kes şuraya git onu öldür tm hikayesi güzelde o kadar da değil yani. Genişletmek için tıkla... Tüm oyunları yüzeysel olarak böyle, Witcher dada bir yere git birini kes, birini öldür.
Ahmet Muhsinn dedi: RDR2 o kadar da abartılacak bir oyun değil abi at sür oraya git adam kes şuraya git onu öldür tm hikayesi güzelde o kadar da değil yani. Genişletmek için tıkla... Tüm oyunları yüzeysel olarak böyle, Witcher dada bir yere git birini kes, birini öldür.
ErenM21 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 542 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #28 Ahmet Muhsinn dedi: Zor moddada bitirdim normalde de basittede hepsi çok kolay. RDR2 o kadar da abartılacak bir oyun değil abi at sür oraya git adam kes şuraya git onu öldür tm hikayesi güzelde o kadar da değil yani. Genişletmek için tıkla... Hocam ara sahneleri geçe geçe ya da dinlemeyerek oynadığınızı varsayıyorum.
Ahmet Muhsinn dedi: Zor moddada bitirdim normalde de basittede hepsi çok kolay. RDR2 o kadar da abartılacak bir oyun değil abi at sür oraya git adam kes şuraya git onu öldür tm hikayesi güzelde o kadar da değil yani. Genişletmek için tıkla... Hocam ara sahneleri geçe geçe ya da dinlemeyerek oynadığınızı varsayıyorum.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #29 RDR2.
M maethril Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 633 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #30 2 side güzel bütçene uygun olanı alman daha mantıklı tabii bence 2 side oynanıp bitirilmeli.