S sıradan bir üye biri Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #1 RAM 8GB RAM Ekran kartı Geforce mx 110 İşlemci intel core i5 8500 2 tane sorum olacak 1. Next gen Update zorunlumu yoksa eski classic versiyonunuda oynayabiliyor muyuz? 2. oyun sistemimde kasar mı?
2 tane sorum olacak 1. Next gen Update zorunlumu yoksa eski classic versiyonunuda oynayabiliyor muyuz? 2. oyun sistemimde kasar mı?
XClone Megapat Katılım 9 Haziran 2015 Mesajlar 269 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam kasar gibi duruyor , next gen hakkında eğer oyun steamde ise betalar kısmından klasik versiyon secilebiliyormuş
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam kasar gibi duruyor , next gen hakkında eğer oyun steamde ise betalar kısmından klasik versiyon secilebiliyormuş
S sıradan bir üye biri Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #3 XClone dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam kasar gibi duruyor, Next gen hakkında eğer oyun Steam'de ise betalar kısmından klasik versiyon secilebiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Epic Games'da classic versiyonu seçiliyor mu? Epic Games'da 15TL çok uygun fiyat yoksa Steam'den alırdım.
XClone dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam kasar gibi duruyor, Next gen hakkında eğer oyun Steam'de ise betalar kısmından klasik versiyon secilebiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Epic Games'da classic versiyonu seçiliyor mu? Epic Games'da 15TL çok uygun fiyat yoksa Steam'den alırdım.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 13 Şubat 2023 #4 Epic de Steam gibi eski sürüme dönme yok diye biliyorum Next gende ben 3060 da bile DLSS açmadan akıcı oynanış elde edemiyorum
Epic de Steam gibi eski sürüme dönme yok diye biliyorum Next gende ben 3060 da bile DLSS açmadan akıcı oynanış elde edemiyorum
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #5 ReznooW dedi: Epic de Steam gibi eski sürüme dönme yok diye biliyorum Next gende ben 3060 da bile DLSS açmadan akıcı oynanış elde edemiyorum Genişletmek için tıkla... Açılıyor.
ReznooW dedi: Epic de Steam gibi eski sürüme dönme yok diye biliyorum Next gende ben 3060 da bile DLSS açmadan akıcı oynanış elde edemiyorum Genişletmek için tıkla... Açılıyor.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 13 Şubat 2023 #6 BipolarBirey dedi: Açılıyor. Eki Görüntüle 1666741 Genişletmek için tıkla... Epic Games mi bu attığınız SS zaten Steam gibi dönülmüyor dedim.
BipolarBirey dedi: Açılıyor. Eki Görüntüle 1666741 Genişletmek için tıkla... Epic Games mi bu attığınız SS zaten Steam gibi dönülmüyor dedim.
XClone Megapat Katılım 9 Haziran 2015 Mesajlar 269 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #7 BipolarBirey dedi: Açılıyor. Eki Görüntüle 1666741 Genişletmek için tıkla... Hocam bu steam sekmesi değil mi
BipolarBirey dedi: Açılıyor. Eki Görüntüle 1666741 Genişletmek için tıkla... Hocam bu steam sekmesi değil mi
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #8 ReznooW dedi: Epic Games mi bu attığınız SS zaten Steam gibi dönülmüyor dedim. Genişletmek için tıkla... Pardon dikkatli okumamışım hocam affınıza sığınıyorum.
ReznooW dedi: Epic Games mi bu attığınız SS zaten Steam gibi dönülmüyor dedim. Genişletmek için tıkla... Pardon dikkatli okumamışım hocam affınıza sığınıyorum.