Witcher 3 MX110 sistemde kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
RAM
8GB RAM
Ekran kartı
Geforce mx 110
İşlemci
intel core i5 8500
2 tane sorum olacak 1. Next gen Update zorunlumu yoksa eski classic versiyonunuda oynayabiliyor muyuz? 2. oyun sistemimde kasar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam kasar gibi duruyor , next gen hakkında eğer oyun steamde ise betalar kısmından klasik versiyon secilebiliyormuş

Hocam kasar gibi duruyor, Next gen hakkında eğer oyun Steam'de ise betalar kısmından klasik versiyon secilebiliyormuş.

Epic Games'da classic versiyonu seçiliyor mu? Epic Games'da 15TL çok uygun fiyat yoksa Steam'den alırdım.

Epic de Steam gibi eski sürüme dönme yok diye biliyorum Next gende ben 3060 da bile DLSS açmadan akıcı oynanış elde edemiyorum :D

Açılıyor.

1676284875200.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı