Normal zorlukta oynuyorum ve bu görevde yüksek seviyeli düşmanlar var, gelip tek vuruşta öldürüyorlar, ben ise neredeyse hiç hasar veremiyorum.
Yani, düşündüğüm gibi nasıl olduysa seviyenizin üzerinde bi' mevzuya yolunuzu bulmuşsunuz. Hearts of Stone DLC'sinden bi' yan görev bu, ana hikayeyle alakası yok. Ana hikayeden sonra oynanması lazım DLC'lerin.
Görev listenizin bi' ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Ona göre nasıl ilerleyebilirsiniz diye bi' bakabiliriz belki.
Edit:
Tamamdır, "Nilfgaard Muhbiri" üzerinden ilerlemeniz lazım. O bittikten sonra da "Kanlı Baron" ve diğer bittikçe devamı gelecek seviyesi beyaz renkte görevleri yapın.
Hikayede birinin hikayesi ve mevcut seviyenizle haritada yapılabilecek şeyleri bittikçe diğerine geçecek şekilde Velen -> Novigrad -> Skellige sıralamasıyla ilerleyin.
Arada bir gittiğiniz yerlerde yine seviyenizin yettiği yani görev listesinde seviyesi beyaz renkteki yan görevleri ve kontratları da yapmaya uğraşın, oyunun herhangi bir yerinde bi' yan görev teklif edilirse kabul edin.
Mümkün olduğunca yalnızca ana görevlerden yardırdığınız körkütük bi' şekilde oynamamaya çalışın.
Haritadaki simgesi "ünlemli sarı renkli kağıt" şeklindeki ilan tabelalarıyla etkileşime geçip, asılı kağıtları okuyarak yan görev ve/veya kontrat alabilir, haritada soru işaretlerinin açılmasını sağlayabilirsiniz.
Arada bir haritadaki soru işaretlerine gidip, seviyenizin yettiklerini yapmaya uğraşırsanız yine karakter gelişimi açısından faydanıza olur.
Oyunun herhangi bi' yerinde olur da bi' görev kendiliğinden seçilirse, görev listesine girip seviyesine ve ana - yan görev olup olmadığına bakın. Seviyenize uygun değilse (yüksekse) ve öncesinde uğraştığınız mevzuyla alakasızsa, alakalı görevi seçip devam edin.
Alakalı olup olmadığını gidişata göre az çok kendiniz çıkarırsınız herhalde.