Witcher 3 nasıl oynanmalı?

Lnx

Hectopat
Witcher 3'e başlayacağım, nasıl bir yol izlemeliyim? Nasıl oynamalıyım? Nelere dikkat etmeliyim? İleride zorlanmak istemiyorum, bu yüzden düzgün ilerlemek istiyorum. Neler tavsiye edersiniz spoiler vermeden?

Görev yerlerinde ya da herhangi bir yerde ''efsunger hisleri''ni açıp etrafta toplanabilecek eşyalar var mı bakın. Bazı kutulardan güzel eşyalar çıkabiliyor.

Ek olarak 1. oyunun ve 2. oyunun hikayesini öğrenmiş vaziyette değilseniz öğrenin. Hikayeyi daha güzel anlamanızı sağlayacaktır. 1. oyunun oynanışı pek iyi durumda değil ancak 2. oyunu oynayabilirsiniz. 1. oyunun hikayesini YouTube'dan dinlemenizi tavsiye ederim. 2. oyunu ise oynamak isterseniz oynayın ancak oynamak istemezseniz onun da hikayesini dinleyin.

At üzerinde giderken, gön kenarlarında, evlerde veya malikanelerde efsunger hissinizi açık tutun hele at üzerinde çok işinize yarıyor. Örneğin kurt vs varsa sesini duyup kaçabiliyorsunuz. Göllerde ise ganimetler oluyor o yüzden efsunger hissi çok işinize yarar.

Can bar kısmı sıkıntılı. Kırlangıç iksirlerini ve yiyeceklerinizi sürekli hazırda tutun. Şenliklerde filan birçok yiyecek toplanabiliyor. Canavar sisteminde ölümüne dalmak diye bir şey yok. Vur kaç taktiği yapmalısınız yoksa sadece hikaye gibi basit bir modda bile oynasanız ölürsünüz. Birden çok düşmanla karşı karşıya geldiğinizde hepsini önünüze alacak şekilde savaşın yoksa arkadan gelen saldırılarla yem olursunuz.

Eğer oyunu gerçekten çok beğendiyseniz ve yeterli zamanınız varsa ikincil görevlerin hepsini yapmanızı öneririm. Yoksa sonra benim gibi pişman olursunuz Tekrar başa dönecek zamanım yok çünkü. Ana görevlerde bir noktaya gelince eski ikincil görevler iptal oluyor.

Silah ve zırhlarınızı seviyenize göre tutun. Genelde 5-10 seviyede bir demirci ve silahçıya gidip ekipmanlarınızı yenileyin.

Oyunun sinematikleri çok iyi. En basit görevde bile kamera açıları nefis. Siz de seveceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…