Witcher 3 nasıl oynanmalı?

• Konuyu başlatan Lnx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 5.535
Sorunuza gelecek olursak ilk önce eğer bilmiyorsanız önceki oyunların hikayesini bir şekilde öğrenin veya oynayın. Oyunda Quenn işaretini sıklıkla kullanın. Gurme yeteneğini geliştirin oyun içinde erzak tüketiminizi azaltır. Üstlerinde kurukafa olan NPC ve görevlerden uzak durun. Çeşitli kontratları yaparak ana göreve bodoslama girmeyin. Yeteri kadar geliştiğinizden emin olduktan sonra main story'e devam edin. Etrafınızdaki öğeleri lootlamaya üşenmeyin. Etrafınızdaki fıçıları sandıkları kutuları lootlayın tabii bu süre zarfında muhafızlara yakalanmayın. Ekipmanlarınıza değer verip kılıçlarınızı devamlı yağlamayı unutmayın. Fazla zamanım yok aklıma başka bir şey gelmedi gelirse eklerim yakın zamanda Witcher 3 rehberi yapacağım. Profilimin imza bölümüne ekleyeceğim takip ederseniz haberdar olabilirsiniz. İyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk iki oyunu oynamadan yalnızca hikayeye bakıp bitirdim. Oyun zaten mekaniklerini sana kısa sürede öğretiyor. Bu tip RPG oyunlarında meraklı olmanız şart. Açık dünyası keşfetmeyi bilirseniz çok keyifli. Taşıyamadığınız zırh/silah olursa atmak yerine depoya koyun. İleride Okul Setleri üreteceğiniz zaman paraya ihtiyacınız olabilir ve bu durumda bu zırhları satabilirsiniz. Gördüğünüz her gizemli şeye ulaşmaya çalışın. Yan görevler oyunun ana hikayesi kadar önemli ve keyifli. Ana hikayede birdenbire ilerlemek yerine ikisini aynı anda götürmeye çalışın. Ve en önemlisi oyunun başında sıkıldım ben deyip bırakmayın. Hikaye sardıkça oyundan çıkmak istemeyeceksiniz. Novigrad şehrine benden selam söyleyin.

Gereksiz ve komik olmayan mesajınızdan dolayı raporladım.

Sorunuza gelecek olursak ilk önce eğer bilmiyorsanız önceki oyunların hikayesini bir şekilde öğrenin veya oynayın. Oyunda quenn işaretini sıklıkla kullanın. Gurme yeteneğini geliştirin oyun içinde erzak tüketiminizi azaltır. Üstlerinde kurukafa olan NPC ve görevlerden uzak durun. Çeşitli kontratları yaparak ana göreve bodoslama girmeyin. Yeteri kadar geliştiğinizden emin olduktan sonra main Story'e devam edin. Etrafınızdaki öğeleri lootlamaya üşenmeyin. Etrafınızdaki fıçıları sandıkları kutuları lootlayın tabii bu süre zarfında muhafızlara yakalanmayın. Ekipmanlarınıza değer verip kılıçlarınızı devamlı yağlamayı unutmayın. Fazla zamanım yok aklıma başka bir şey gelmedi gelirse eklerim yakın zamanda Witcher 3 rehberi yapacağım. Profilimin imza bölümüne ekleyeceğim takip ederseniz haberdar olabilirsiniz. İyi geceler.

Komiklik yapmak istediğimden dolayı böyle bir şey söylemedim. Zor olmayan bir oyunda saçma sapan bir soru soruyor. Bende saçma sapan sorusuna saçma sapan cevap verdim.

Komiklik yapmak istediğimden dolayı böyle bir şey söylemedim. Zor olmayan bir oyunda saçma sapan bir soru soruyor. Bende saçma sapan sorusuna saçma sapan cevap verdim.
Hala boş konuşuyorsunuz. RPG türüne meraklı olmayan birisi için en zor oyun olabilir.

Bazı yorumlar gördüm, örnek: ''Bir bölüm var 1000 gold istiyor ben de sadece 300 gold var gold kasmak çok zor.'' ''Sürekli canavarlara ölüp duruyorum gelişmek çok zor'' bunu gibi bende bilgi almak için konu açtım oyunu oynamadan nereden bilebilirim zor mu kolay mı?

Bazı yorumlar gördüm örnek: ''Bir bölüm var 1000 gold istiyor ben de sadece 300 gold var gold kasmak çok zor.'' ''Sürekli canavarlara ölüp duruyorum gelişmek çok zor'' bunu gibi bende bilgi almak için konu açtım nereden bilebilirim zor mu kolay mı?
Hala boş konuşuyorsunuz. RPG türüne meraklı olmayan birisi için en zor oyun olabilir.
Kusura bakmayın. Haklısınız.

Gereksiz ve komik olmayan mesajınızdan dolayı raporladım.

Sorunuza gelecek olursak ilk önce eğer bilmiyorsanız önceki oyunların hikayesini bir şekilde öğrenin veya oynayın. Oyunda Quenn işaretini sıklıkla kullanın. Gurme yeteneğini geliştirin oyun içinde erzak tüketiminizi azaltır. Üstlerinde kurukafa olan NPC ve görevlerden uzak durun. Çeşitli kontratları yaparak ana göreve bodoslama girmeyin. Yeteri kadar geliştiğinizden emin olduktan sonra main story'e devam edin. Etrafınızdaki öğeleri lootlamaya üşenmeyin. Etrafınızdaki fıçıları sandıkları kutuları lootlayın tabii bu süre zarfında muhafızlara yakalanmayın. Ekipmanlarınıza değer verip kılıçlarınızı devamlı yağlamayı unutmayın. Fazla zamanım yok aklıma başka bir şey gelmedi gelirse eklerim yakın zamanda Witcher 3 rehberi yapacağım. Profilimin imza bölümüne ekleyeceğim takip ederseniz haberdar olabilirsiniz. İyi geceler.
Takipteyim hocam siz tekrar yazarsınız açınca okuyacağım.
Kusura bakmayın. Haklısınız.
Biliyorum.

Ben oyuna sıfır bilgi ile başladım. Oynayarak öğrendim fakat oynamadan önce keşke 1 ve 2 nin hikayelerini bilerek başlasaydım diyorum. Aslında oyun için büyük bir kayıp değil fakat karakterleri tanımak ve oyuna daha çok adapte olabilmek için bir avantaj.

Öncelikle Geralt'ı kontrol etmeyi öğrenmen lazım. Ciddi söylüyorum Geralt'ı kontrol etmek epey zor. Sakın dövüş sırasında zıplayım deme, zıplayamazsın çünkü oyun buna müsaade etmiyor. Bu arada at ile ilerlemekte sorun. Kısacası oyunun oynanış mekanikleri yorucu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı