Witcher 3 nasıl oynanmalı?

Daha da uzatmayalım boşverin moderatör mesajları sildi, zaten boş bir tartışmaydı.

@Lnx boş yapan arkadaş mesajlarını silmiş veya raporumuz sonuç verdi. Tartışma geçen mesajları siliyorum iyi geceler umarım az da olsa yardımcı olabilmişimdir. Witcher 3 rehberi için beklemede kalın İyi geceler.

İfadeler: Lnx
3 Kere Witcher 3 bitirmiş olarak diyeceklerim şunlar: Bütün hikayeyi dinle, sürekli konuşulan yerleri geçme. Loot yapmaya dikkat et, evlerde'ki Loot'lar işe yarıyabiliyor, ama bir 6 Lvl'a gelince öldürdüğün askerlerin üstünden çıkan kılıçları almanı önermem. Sakın zırh, kılıç tarzı eşyaları yere atma bir zırhçı'ya sat ve paran çoğalsın. Oyunda'ki ilk yeteğini bir yemek yiyince 20dk boyunca canı dolduran yeteneğe vermelisin, çünkü oyun başında para az oluyor ve yemeğimiz pek olmuyor. Yetenek ağacını düzgün kullan sürekli farklı yeteneklere verme. Ve ciri ile çok iyi geçin.

Hikayeyi geçeceğimi sanmıyorum zaten asıl olayı hikaye diye biliyorum. Biraz spoiler yedim gibi ama olsun ben akışına bırakmak istemiştim ama şimdi ciri ile arayı iyi tutacağım.

Hikayeyi geçeceğimi sanmıyorum zaten asıl olayı hikaye diye biliyorum zaten. Biraz spoiler yedim gibi ama olsun ben akışına bırakmak istemiştim şimdi ciri ile arayı iyi tutacağım.

Evet Full hikaye ama uzun bir hikaye oyun 60 Saat'e yakın ve diyaloglar bir RPG oyunu olduğu için uzun. Söylemeyi unuttum sakın yan görevleri yapmamaya çalışmayın. Oyundaki yan görevler bir oyun olsa bayağı iyi bir oyun olur öyle söyleyeyim. Oyunda ki yan görevlere bayağı çalışılmış neredeyse sıkıcı yan görev yok.

O bölümde bir başka ülkeye gideceksiniz ve orayı çok iyi korudukları için hiçbir gemi gitmek istemiyor. Bulduğumuz adam ise 1000 para istiyor. Bunun için öldürdüğünüz düşmanlardan düşen ganimetleri demircilere satarak, evlerde topladığınız bebek, bilecik, kepçe gibi parçaları da satarak rahat bir şekilde o parayı toplayabiliyorsunuz.
Canavarlara ölmek ise hunharca dalıp çevre sarılınca oluyor. "N" tuşunu kullanarak 1 saat meditasyon yaparsınız sava girmeden önce canınız fullenir yanınıza iksir ve yemekleri ayırmayın özellikle yemek savaş sırasında can doldurduğundan çok işinize yarar.
Bir de o adaya gittiğiniz zaman Yennefer ile bir göreve giriyorsunuz ve orada beyaz bir dumanda saklanan illet bir yaratık var vur kaç taktiği ve neredeyse bütün işaretleri kullanarak geçtim ben.

Witcher 3'e başlayacağım, nasıl bir yol izlemeliyim? Nasıl oynamalıyım? Nelere dikkat etmeliyim? İleride zorlanmak istemiyorum, bu yüzden düzgün ilerlemek istiyorum. Neler tavsiye edersiniz spoiler vermeden?
Hiç kimseyi dinleme, duygularına göre seçimlerine karar ver.

Witcher 3'e başlayacağım, nasıl bir yol izlemeliyim? Nasıl oynamalıyım? Nelere dikkat etmeliyim? İleride zorlanmak istemiyorum, bu yüzden düzgün ilerlemek istiyorum. Neler tavsiye edersiniz spoiler vermeden?
Zorluğu death March yap iksirleri kullan yağları kullan silahlarını bile tamir et sık sık. Heryerde loot yap bir mapdan diğerine geçerken tüm mapdeki objeleri yap quest vs. Bu şekilde çok zevk alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…